iPhone X [R]: Τι σημαίνει το "R" στο iPhone XR;

0
Το iPhone X [R] ή το iPhone XR (το αποκαλούμενο ("Ten R") είναι το πιο παράξενο iPhone μέχρι σήμερα. Παράξενο λόγω της χρήσης του "R". Προηγουμένως το ρεκόρ πραγματοποιήθηκε από το iPhone SE, απλώς και μόνο για τη χρήση του [SE] αντί για το κανονικό [S] - το οποίο η Apple διευκρίνισε ως "Special Edition".

Φυσικά, παρόλο που έχει "R" στο iPhone XR προορίζεται για "τακτικές" από το φθηνότερο μεταξύ των άλλων , αλλά όχι ότι η Apple ήθελε να το ονομάσει "iPhone X Regular". Ίσως το "R" να έιναι η λέξη "Rhythm" αφού το iPhone XR κυκλοφορεί σε 6 διαφορετικά χρώματα, δείχνοντας τον ρυθμό των ανθρώπων που χρησιμοποιούν (ή σχεδιάζουν να τα χρησιμοποιήσουν). Ή, θα μπορούσε η Apple να ονομάσει το iPhone XR ακριβώς όπως το One Plus ονόμασε τη συσκευή τους με το "T"; Σε περίπτωση που δεν γνωρίζετε, το One Plus είναι εταιρεία κινητής τηλεφωνίας με έδρα την Κίνα. Ενώ τότε η Apple έρχονταν πάντα με τη σειρά "S", το One Plus απλά θα ήθελε "ένα συν" της Apple, χρησιμοποιώντας τη σειρά "S" στο τηλέφωνό τους, αλλά το "T" - πράγμα που είναι "ένα συν" περισσότερο χαρακτήρα στο αλφάβητο.

Έτσι, αν το "R" στο iPhone XR δεν έχει καθόλου νόημα, τότε πιθανότατα η Apple ακολουθεί τον τρόπο One Plus, αλλά αντί για "ένα συν", η Apple αφαιρεί ένα από το "S", υποδεικνύοντας ότι αυτό το iPhone XR είναι μόνο ένα βήμα πίσω από τα αδέλφια του, το iPhone XS.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !