Ο αισθητήρας "ECG" στο Apple Watch Series 4 θα λειτουργεί μόνο στις ΗΠΑ

0
Εκτός από το νέο iPhone, eχθες η Apple παρουσίασε το ρολόι " Apple Watch Series 4" , το οποίο έλαβε έναν αισθητήρα για να διαβάσει το ηλεκτροκαρδιογράφημα του χρήστη με μια νέα εφαρμογή την "ECG". Όμως αυτή η λειτουργία δυστυχώς θα λειτουργήσει μόνο στις ΗΠΑ.

Σύμφωνα με πληροφορίες στην ιστοσελίδα της Apple, η εφαρμογή , "ECG" η οποία ενεργοποιεί το ηλεκτροκαρδιογράφημα, θα λειτουργήσει αργότερα μέσα στο 2018. Στην αρχή των πωλήσεων, οι ιδιοκτήτες των νέων ρολογιών δεν θα μπορούν να λάβουν πληροφορίες για το έργο της καρδιάς και την λειτουργία αυτή.

Μια άλλη απογοήτευση είναι το γεγονός ότι η εφαρμογή "ECG" θα λειτουργήσει μόνο για μοντέλα του Apple Watch Series 4, τα οποία πωλούνται στις ΗΠΑ. Δεν μπορεί να ενεργοποιηθεί ακόμη και αλλάζοντας την περιοχή μας.

Πιθανότατα, ο περιορισμός αυτός οφείλεται στο γεγονός ότι η εταιρεία πρέπει να πάρει άδεια από τις ρυθμιστικές αρχές σε κάθε χώρα όπου θα πωληθεί η Apple Watch Series 4.Άλλωστε στην παρουσίαση αναφέρθηκε ότι το ρολόι πιστοποιείται από το FDA (Γραφείο Τροφίμων και Φαρμάκων USA).

Για να πάρετε ένα ηλεκτροκαρδιογράφημα στο Apple Watch Series 4, πρέπει να ανοίξετε την εφαρμογή ECG και να βάλετε το δάχτυλό σας στον τροχό Digital Crown και μετά από 30 δευτερόλεπτα, ο καρδιακός ρυθμός θα εμφανιστεί στο ρολόι. Η μέτρηση του ηλεκτροκαρδιογραφήματος δεν προορίζεται για χρήστες κάτω των 22 ετών. 







Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !