Η Apple θα αυξήσει τις τιμές για το Apple Watch, AirPods και τους φορτιστές

0
Η επερχόμενη αύξηση των δασμών για την εισαγωγή αγαθών από την Κίνα, θα επηρεάσουν τις τιμές για ορισμένα προϊόντα της Apple και θα αυξηθούν απότομα, αναφέρει σήμερα το The Verge.
Η Apple δήλωσε ότι η προγραμματισμένη αύξηση των εισαγωγικών δασμών για τα εμπορεύματα από την Κίνα θα επηρεάσει πολλά από τα προϊόντα της, συμπεριλαμβανομένων των AirPods, HomePod και του Apple Watch. Οι προτεινόμενες αλλαγές συνεπάγονται φόρο 25 τοις εκατό για την εισαγωγή προϊόντων ή εξαρτημάτων, αυξάνοντας την τιμή για αυτά και, πιθανώς, μειώνοντας τις πωλήσεις.

Σύμφωνα με άλλη επιστολή της Apple που απευθύνεται σε εκπρόσωπο του Αμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου, ο νέος νόμος θα περιλαμβάνει επίσης τα Mac Mini, Apple Pencil, Mouse, TrackPad, μερικούς προσαρμογείς, καλώδια και φορτιστές. Η Apple ζητά να επανεξεταστεί η νομοθεσία και να τροποποιήσει την κατάργηση της φορολογίας για προϊόντα και εξαρτήματα που περιγράφονται παραπάνω.

Παρά το γεγονός ότι οι ΗΠΑ δεν δήλωσαν άμεσα ότι το έξυπνο ρολόι ή τα ασύρματα ακουστικά θα φορολογούνται, η κυβέρνηση εξήγησε ότι ο νέος νόμος θα περιλάμβανε "συσκευές λήψης, μετατροπής, μετάδοσης ή ανανέωσης φωνής, βυσμάτων και πρίζων για σύνδεση σε ηλεκτρικά κυκλώματα ". Δηλαδή, στο πλαίσιο αυτής της διατύπωσης μπορεί να αποδοθεί μέρος των προϊόντων της Apple.

Ωστόσο, δεν είναι ακόμη σαφές εάν ο νόμος θα υιοθετηθεί στην αρχική του μορφή ή θα υποστεί σημαντικές αλλαγές πριν τεθεί σε ισχύ.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !