Η Apple παρουσίασε το Apple Watch Series 4

0
Η Apple παρουσίασε μια νέα γενιά έξυπνων ρολογιών με τροποποιημένο σχεδιασμό και νέα χαρακτηριστικά.

Η πιο αισθητή αλλαγή ήταν η νέα αυξημένη εμφάνιση και στις δύο εκδόσεις της συσκευής και ένα νέο χρώμα. Το μοντέλο 38 χιλιοστών έγινε 40 χιλιοστά, και το μοντέλο των 42 χιλιοστών ήταν 44 χιλιοστά. Επίσης, το χρωματικό σχέδιο του χρυσού Apple Watch ενημερώθηκε. Το χρώμα έγινε πιο κορεσμένο και γυαλιστερό. Λόγω του αυξημένου μεγέθους, βελτιώθηκε επίσης η διάρκεια ζωής της μπαταρίας του ρολογιού.

Εμφανίστηκαν και λειτουργίες αποκλειστικού λογισμικού. Για παράδειγμα, ένας νέος τρόπος κλήσης με αυξημένο αριθμό γραφικών στοιχείων και πρόσθετα δεδομένα. Υπάρχει ένας νέος πίνακας με μια συνεχώς λειτουργική εφαρμογή "Αναπνοή".

Το ρολόι τώρα έχει μάθει να καταγράφει την πτώση του ατόμου που τον φοράει.Έτσι εάν πέσει ο χρήστης του Apple Watch Series 4, το ρολόι θα στείλει ένα μήνυμα στην υπηρεσία διάσωσης.

Το ηχείο της συσκευής έγινε πιο δυνατό. Ο σχεδιασμός του πίσω μέρους του ρολογιού άλλαξε.
Μέσα στο ρολόι υπάρχει ένας επεξεργαστής S4 διπλού πυρήνα 64 bit. Είναι διπλάσιος σε ταχύτητα από την προηγούμενη γενιά.
Επίσης, το gadget έχει μάθει να προσδιορίζει μια ποικιλία προβλημάτων που σχετίζονται με τη δραστηριότητα της καρδιάς, συμπεριλαμβανομένης της χαμηλής πίεσης του αίματος.
Επιπλέον, η Apple έχει κατασκευάσει στη νέα γενιά ρολογιών έναν ηλεκτροκαρδιογράφο.

Φυσικά, όλα τα νέα δεδομένα που μπορεί να λάβει ένα ρολόι είναι διαθέσιμα μόνο στον χρήστη. Και μόνο ο ιδιοκτήτης του ρολογιού αποφασίζει με ποιον να τα μοιραστεί αν το θελήσει.Η Apple Watch Series 4 θα πωλείται σε τρία χρώματα: χρυσό, ασήμι και "γκρίζο διάστημα".
 Η  Apple παρουσίασε ένα νέο ανακλαστικό ιμάντα για όσους τρέχουν το βράδυ και τη νύχτα. Η εταιρεία παρουσίασε επίσης μια νέα σειρά απο λουράκια. Όλοι οι υπάρχοντες ιμάντες θα είναι κατάλληλοι και για τη νέα γενιά ρολογιών.

Το Apple Watch Series 4 θα πωλείται σε τρία χρώματα: χρυσό, ασήμι και γκρίζο "space".
Το βασικό μοντέλο του Apple Watch Series 4 θα κοστίζει 399 δολάρια. Οι πωλήσεις θα αρχίσουν στις 21 Σεπτεμβρίου.










Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !