Η Apple παρουσίασε τα iPhone Xs και το iPhone Xs Max

0
Σημερα η Apple στο θέατρο Steve Jobs, παρουσίασε το νεο iPhone XS και το iPhone XS Plus. Τα νέα smartphones έλαβαν πρόσθετα χρώματα, στις εκδόσεις 512 GB, καθώς και ενημερωμένες κάμερες και τεχνικές προδιαγραφές.Το iPhone Xs είναι η συνέχεια του iPhone X, ενώ το iPhone Xs Max είναι ένα εντελώς νέο smartphone. Με μέγεθος που είναι παρόμοιο με το iPhone 8 Plus, αλλά η διαγώνιος της οθόνης είναι 6,5 ίντσες.
Η εμφάνιση των smartphones δεν έχει αλλάξει, σε σύγκριση με το iPhone X. Αλλά η συλλογή των χρωμάτων του σώματος αναπληρώνεται με ένα νέο χρώμα το χρυσό.

Η Apple είπε ότι στο μπροστινό και πίσω μέρος του iPhone Xs και το iPhone Xs Max εγκατέστησαν ένα νεώτερο ανθεκτικό γυαλί.Τώρα το εσωτερικό των smartphones προστατεύεται από την είσοδο υγρασίας και σκόνης σύμφωνα με το πρότυπο IP68.

Οι διαστάσεις του iPhone Xs είναι 143,6 mm × 70,9 mm × 7,7 mm, το iPhone Xs Max είναι 157,53 mm × 77,44 mm × 7,85 mm.
Και τα δύο smartphones έλαβαν οθόνες Super Retina OLED. Η διαγώνιος και η ανάλυση οθόνης των iPhone Xs είναι 5,8 ίντσες και 2436 × 1125 pixels (458 PPI), ενώ το iPhone Xs Max είναι 6,5 ίντσες και 2688 × 1242 pixel (458 PPI).
Η οθόνη υποστηρίζει τεχνολογίες HDR10, Dolby Vision και TrueTone, οι οποίες αλλάζουν τη θερμοκρασία της οθόνης ανάλογα με τον φωτισμό του περιβάλλοντος. Η δυναμική σειρά οθονών επεκτάθηκε κατά 60%, έτσι όλα τα χρώματα θα φαίνονται πιο φυσικά.

Το iPhone Xs και το iPhone Xs Max περιλαμβάνουν έναν νέο επεξεργαστή Apple A12 Bionic, ο οποίος κατασκευάζεται με τεχνολογία επεξεργασίας 7 nm. Η εταιρεία δήλωσε ότι είναι το πιο ισχυρό τσιπ που κατασκευάστηκε μέχρι τώρα.
Για να αποδείξει τις δυνατότητες του νέου επεξεργαστή, η Apple κάλεσε την εταιρεία Directive Games, η οποία εισήγαγε το παιχνίδι Galaga AR.

Τα iPhone Xs και το iPhone Xs Max διαθέτουν μια νέα κάμερα με μεγαλύτερο αισθητήρα. Στη κύρια κάμερα το διάφραγμα είναι f / 1,8 - f / 2,4.

Μπροστά, επίσης, έχει μια νέα κάμερα 7-megapixel με διάφραγμα f / 2,2.

Τα iPhone Xs και το iPhone Xs Max υποστηρίζουν τη λειτουργία Smart HDR. Όταν ληφθεί μια φωτογραφία, η κάμερα καθορίζει το κύριο αντικείμενο και με ελάχιστη καθυστέρηση δημιουργεί ένα buffer πολλών φωτογραφιών για να τα συνδυάσει όλα μαζί και να επιτύχει το καλύτερο αποτέλεσμα.
Η Apple ακόμη παρουσίασε τον αναμενόμενο αντικαταστάτη του iPhone 5c με οθόνη LCD 6,1 ιντσών, σύστημα ανίχνευσης προσώπων Face ID και μία κύρια κάμερα.
Όπως αναμενόταν, η εταιρεία εισήγαγε ακόμα ένα πιο προσιτό μοντέλο του iPhone για το 2018.
Η πιο φωτεινή διαφορά της συσκευής από προηγούμενα μοντέλα ήταν μια σειρά από χρωματιστές λύσεις. Το XR θα διατίθεται σε μπλε, κόκκινο, κοράλλι, ασήμι, χρυσό και μαύρο χρώμα.


Η καινοτομία δεν είναι κατώτερη από άλλες εκδόσεις του smartphone όσον αφορά τις τεχνικές προδιαγραφές. Έχει εγκατασταθεί ο επεξεργαστής A12. Αλλά είναι εξοπλισμένο με μία μόνο κάμερα αντί για δύο, όπως στα XS και XS Max. Ωστόσο, εξακολουθεί να έχει τη δυνατότητα να βγάζει φωτογραφίες πορτρέτου.

Επίσης στη φθηνή επιλογη δεν υπάρχει υποστήριξη για την τεχνολογία 3D Touch και η φωτεινή οθόνη OLED αντικαταστάθηκε από μια κλασική οθόνη LCD. Παρ 'όλα αυτά, οι μηχανικοί της εταιρείας έπρεπε να αναπτύξουν τη δημιουργία για μια εντελώς νέα τεχνολογία, την οποία ονόμασαν Liquid Retina. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι αυτή η οθόνη υποστηρίζει τη λειτουργία του Tap to Wake και τη συχνότητα ενημέρωσης των 120 hertz για τον αισθητήρα πολλαπλών κουμπιών.

Την ίδια στιγμή, το smartphone κληρονόμησε πολλές χρήσιμες λειτουργίες από τους συναδέλφους του. Για παράδειγμα, αναγνωριστικό προσώπου. Προφανώς, η Apple αποφάσισε να σκοτώσει τελικά το Touch ID στο iPhone και συνεχίζει να προωθεί το Face ID, ως τη μόνη βολική επιλογή για ξεκλείδωμα της συσκευής και πραγματοποίηση αγορών μέσω της Apple Pay.

Το βασικό μοντέλο με 64 GBytes θα κοστίσει στους πελάτες της στα $ 749 δολάρια.





Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !