Η Apple κυκλοφόρησε το iOS 12...Δείτε τα χαρακτηριστικά του

2
Μετά από τρεις μήνες beta δοκιμών, η Apple κυκλοφόρησε το iOS 12 για iPhone, iPad και iPod touch. Η νέα έκδοση του συστήματος επιταχύνει τις παλιές συσκευές, προσθέτει νέες λειτουργίες στις τυπικές εφαρμογές και φροντίζει για τον προσωπικό χρόνο των χρηστών.
 Στο iOS 12, δούλεψαν για την απόδοση και τη βελτιστοποίηση. Τώρα οι παλαιότερες συσκευές άρχισαν να λειτουργούν πολύ πιο γρήγορα. Για παράδειγμα, στο iPhone 6 Plus - ένα από τα πιο αργά smartphone της Apple, οι εφαρμογές ανοίγουν δύο φορές πιο γρήγορα.
Οι ιδιοκτήτες του iPhone με Face ID θα μπορούν να δημιουργήσουν το δικό τους Animoji χρησιμοποιώντας τη λειτουργία Memoji. Σαρώνει το πρόσωπο και στη βάση του δημιουργεί μια εικόνα γελοιογραφίας. Επιπλέον, το iMessage πρόσθεσε τέσσερα νέα Animoji το koala, την τίγρη, cast και το dinosaur ti-rex.
Στο FaceTime εμφανίστηκαν ομαδικές κλήσεις. Σε μια συνομιλία μπορούν να συμμετάσχουν  μέχρι και 32 άτομα. Κάθε ένας από αυτούς μπορεί να χρησιμοποιήσει το Animoji ή το Memoji αν δεν θέλουν να δείξουν το πρόσωπο τους.
Στο WWDC δόθηκε μεγάλη προσοχή στον τρόπο με τον οποίο οι χρήστες χρησιμοποιούν τα smartphones. Η Apple πιστεύει ότι μερικοί άνθρωποι θα πρέπει να έχουν λιγότερη προσοχή στα gadgets. Για να γίνει αυτό, στο iOS 12 προστέθηκε η λειτουργία "Screen Time", η οποία δείχνει πόσο χρόνο ξοδεύει ο ιδιοκτήτης της συσκευής σε εφαρμογές.
Στο iOS 12, οι ειδοποιήσεις ομαδοποιούνται αυτόματα. Όταν φτάσουν πάρα πολλές ειδοποιήσεις στη συσκευή σας, θα ομαδοποιηθούν με το όνομα εφαρμογής. Επίσης από το "Κέντρο ειδοποιήσεων" μπορείτε να απενεργοποιήσετε τον ήχο ειδοποίησης για ορισμένες εφαρμογές.
Τον Μάρτιο του 2017, η Apple αγόρασε τη Workflow, ένα πρόγραμμα αυτοματοποίησης ενεργειών. Ένα χρόνο αργότερα η εταιρεία το ενσωμάτωσε στο Siri με τη μορφή "Quick Teams". Τώρα η βοηθός αναλύει τη χρήση του smartphone και δίνει συμβουλές για την απλούστευση του έργου. Οι χρήστες μπορούν επίσης να δημιουργήσουν τις δικές τους εντολές στην εφαρμογή "Ταχεία εντολές".
Άλλες αλλαγές:
  • Η λειτουργία Μην ενοχλήτε έχει ενημερωθεί. Μπορεί να ενεργοποιηθεί για ορισμένο χρόνο ή σε επιλεγμένο χώρο.
  • Αντί των iBooks, χρησιμοποιείται η ενημερωμένη εφαρμογή Apple Books.
  • Το "Shares" έλαβε μια νέα εμφάνιση και υποστήριξη για το iPad.
  • Οι κωδικοί μιας χρήσης από SMS εμφανίζονται αυτόματα στο απαιτούμενο πεδίο.
  • Το CarPlay υποστηρίζει πλοηγούς τρίτου μέρους.
  • Στις ρυθμίσεις μπαταρίας εμφανίστηκε ένα λεπτομερές χρονοδιάγραμμα για τη χρήση της μπαταρίας.
  • Το ARKit 2 έχει υποστήριξη για λειτουργία πολλαπλών χρηστών.
  • Για πρώτη φορά σε συσκευές με προεγκατεστημένη εφαρμογή iOS με επαυξημένη πραγματικότητα - "Ρουλέτα" - για τη μέτρηση αντικειμένων στον πραγματικό κόσμο.
  • Στην εφαρμογή "Φωτογραφίες", η αναζήτηση έχει βελτιωθεί και έχουν ενημερωθεί τα "Memoirs". Το ίδιο το σύστημα θα γνωρίζει ποιος απεικονίζεται στη φωτογραφία και θα προσφέρει την δυνατότητα να το μοιραστεί.
  • Οι διαχειριστές κωδικών πρόσβασης τρίτων θα προωθήσουν τα δεδομένα απευθείας στο πληκτρολόγιο.
  • Σύστημα αυτόματης ενημέρωσης. Ξεκινώντας με το iOS 12, οι χρήστες μπορούν να ενεργοποιήσουν την αυτόματη λήψη και εγκατάσταση νέου υλικολογισμικού.
  • Στην Apple Music εμφανίστηκε μια αναζήτηση για τραγούδια σύμφωνα με τα γούστα του ιδιοκτήτη.
  • Ο μεταφραστής Siri αναπληρώθηκε με 50 γλώσσες. Υποστηρίζεται επίσης η Ελληνική.
Το iOS 12 μπορεί να εγκατασταθεί σε όλα τα smartphones και τα tablet, ξεκινώντας από τα iPhone 5s και iPad mini 2, καθώς και από το iPod touch της έκτης γενιάς.


Δημοσίευση σχολίου

2Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

  1. Καλημερα σε ολους, εχει βαλει καποιος το ios 12 σε iphone SE; ισχυουν ολα τα παραπανω;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μέχρι τώρα δεν έχει αναφερθεί κάποιο πρόβλημα...μάλιστα το αντίθετο λένε πως τρέχει πολύ πιο γρήγορα

      Διαγραφή

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !