Νέες λειτουργίες για την σελίδα "ARGONAYTIS" για άτομα με ιδικές ανάγκες

0
Στην προσπάθεια μας να κάνουμε όσο μπορούμε καλύτερη την σελίδα μας με πρόσβαση από όλους ανεξαιρέτως για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα της τεχνολογίας, θα έχετε εντοπίσει δεκάδες αλλαγές όπως για παράδειγμα το Domaine που πλέον είναι αυτόνομο και το γνωστό σε όλους το "ARGONAYTIS" και όχι blogspot όπως ήταν τόσα χρόνια η την νέα εμφάνιση που σκοπό έχει να φορτώνει γρήγορα η σελίδα να μην κουράζει τον αναγνώστη και να βρίσκει εύκολα αυτό που ψάχνει.

Εκείνο όμως που κάνει την διαφορά από άλλες σελίδες είναι η πρόσβαση σε άτομα με ιδικές ανάγκες με ένα νέο εργαλείο προσβασιμοτητας που μπορεί να χρησιμοποιηθεί και από όλους.
Έτσι πατώντας το εικονίδιο επάνω δεξιά με τον άνθρωπο θα εμφανιστούν εργαλεία όπως η εκφώνηση του κειμένου που θα σας διαβάσουμε το κείμενο  χωρίς να χρειαστεί ο επισκέπτης να το διαβάσει αυτός και θα του πούμε εμείς τα νέα από την συσκευή του.
Επίσης μπορεί να σκοτεινιάσει τη σελίδα για πιο εύκολο διάβασμα, να μεγαλώσει τα κείμενα και άλλες λειτουργίες που θα κάνουν την πρόσβαση στη σελίδα μας ακόμη πιο εύκολη.

Τα εργαλεία αυτά έχουν σχεδιαστεί έτσι ώστε να λειτουργούν σε οποιαδήποτε συσκευή και να έχει ο χρήστης είτε κινητό η υπολογιστής.
Αν αντιμετωπίζετε κάποιο πρόβλημα επικοινωνήστε μαζί μας για να το διορθώσουμε και υποσχόμαστε πως σύντομα έρχονται περισσότερες εκπλήξεις και δυνατότητες και σας ευχαριστούμε όλους εσάς που τόσα χρόνια είστε πιστοί για την ενημέρωση σας.





Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !