Η Apple θα αντικαταστήσει το πρόθεμα του νέου iPhone από το "Plus" στο "Max"

0
Όσο πιο κοντά φτάνουμε στην παρουσίαση των νέων iPhone, τόσο περισσότερες φήμες για τα νέα προϊόντα της Apple διαβάζουμε. Σε λιγότερο από μια εβδομάδα , στις 12 Σεπτεμβρίου, η εταιρεία ανακοινώνει τα νέα μοντέλα iPhone, και κρίνοντας από τις νέες διαρροές, το όνομα "Plus" μπορεί να αντικατασταθεί με το "Max".
Αν αυτό αποδειχθεί αληθές, η ονομασία θα αλλάξει προς το καλύτερο για το iPhone Xs με οθόνη 5,8 ιντσών και το iPhone Xs Max με οθόνη 6,5 ιντσών.

Νωρίτερα αναφέρθηκε ότι η ομάδα μάρκετινγκ της Apple εξετάζει τη δυνατότητα να χάσει το πρόθεμα Plus, το οποίο χρησιμοποιήθηκε σε μοντέλα με μεγάλες οθόνες από το 2014 στο νέο iPhone.

Έτσι έχουμε συγκεντρώσει όλα όσα είναι γνωστά για το iPhone Xs Max.

Το iPhone με οθόνη 6,5 ιντσών έχει τη μεγαλύτερη προβολή όλων των μοντέλων smartphone, ενώ το σώμα του δεν ξεπερνά τις διαστάσεις του iPhone 8 Plus, του οποίου η διαγώνιος είναι 5,5 ιντσών.
Η ναυαρχίδα θα λάβει το ίδιο σχέδιο με το iPhone X.
Τα νέα μοντέλα θα εγκαταστήσουν ταχύτερους επεξεργαστές τους A12 και, ενδεχομένως, περισσότερη μνήμη RAM.
Και οι δύο συσκευές, Xs και Xs Max, θα ανακοινωθούν στις 12 Σεπτεμβρίου.Οι προ-παραγγελίες θα πρέπει να ξεκινήσουν στις 14 Σεπτεμβρίου, και στα ράφια των καταστημάτων τα smartphones θα βρεθούν στις 24 Σεπτεμβρίου.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !