Κυκλοφορισε το έξυπνο δαχτυλίδι με τους βοηθούς φωνής το Orii

0
Η Origami Labs κυκλοφόρησε ένα εντελώς νέο θα μπορούσαμε να το πούμε σετ ακουστικών με τη μορφή δακτυλίου που χρησιμοποιεί τους βοηθούς φωνής.
Ο έξυπνος δακτύλιος Orii λειτουργεί σε συνδυασμό με μια εφαρμογή στο smartphone. Οι αισθητήρες που χρησιμοποιούνται στη συσκευή επιτρέπουν στο φωνητικό βοηθό να ενεργοποιείται τοποθετώντας το δάχτυλο που το φορά στο αυτί.

Το gadget χρησιμοποιεί την τεχνολογία της οστικής αγωγής, δηλαδή, μπορείτε να ακούτε τους ήχους μέσω της δόνησης των οστών του κρανίου.

Με τη βοήθεια του Orii μπορείτε να ακούτε ή να στέλνετε μηνύματα σε άμεσα αγγελιοφόρους όπως είναι το messeger και άλλα, να λαμβάνετε τηλεφωνικές κλήσεις, να λαμβάνετε πληροφορίες σχετικά με το χρόνο και τον καιρό και να χρησιμοποιείτε πλήρως τις δυνατότητες της Siri ή του Google Assistant η της ALEXA και άλλων.
Το δαχτυλίδι ειδοποιεί με δόνηση και στη συνέχεια μπορείτε να ακούσετε το μήνυμα αγγίζοντας το δάχτυλό σας στο αυτί σας όπως μπορείτε να δείτε και στο σχετικό βίντεο πιο κάτω.

Η εταιρεία παρουσίασε τη συσκευή της στο "TechCrunch Break 2020" σήμερα.

«Ξεκινήσαμε να δημιουργούμε μια συσκευή που θα βοηθήσει τα άτομα με μειωμένη όραση», εξηγεί ο ιδρυτής της εταιρείας Marcus Leun-Shi.

"Με τη δημιουργία του προϊόντος και την έναρξη των τελών στο Kickstarter, κατέστη σαφές ότι ο νέος τρόπος αλληλεπίδρασης με το smartphone είναι αυτό που πραγματικά αναζητούν πολλοί άνθρωποι", αναφερει.

Με άλλες συσκευές Bluetooth, όπως τα AirPods, υπάρχει περιορισμός στην ευκολία της καθημερινής χρήσης τους.

Η πρώτη έκδοση της εταιρείας Orii θα σταλεί στους καταθέτες της που την στήριξαν και οι οποίοι πλήρωσαν από 99 έως 150 δολάρια ανά συσκευή. Ο Marcus λέει ότι το επόμενο μοντέλο gadget θα μειωθεί κατά 25-30% και θα κυκλοφορήσει το δεύτερο τρίμηνο του 2019. Θα παραδοθεί σε διαφορετικά χρώματα και θα αποκτήσει νέα χαρακτηριστικά. Επίσης, το εργαστήριο Origami Labs εργάζεται για την ενσωμάτωση του βοηθού φωνής Alexa.

Αν λοιπόν σας ενδιαφέρει να παραγγείλετε αυτό το έξυπνο δαχτυλίδι από την επόμενη παρτίδα παραγωγής επισκεφτείτε τον σύνδεσμο εδώ να το κάνετε δικό σας.



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !