Η Apple κατάργησε αναφορές σε απαγορευμένα περιεχόμενα από τις προτάσεις της Siri

0
Η Apple αφαίρεσε κάποια αποτελέσματα αναζήτησης του ιστού από τις προτάσεις της Siri, αφού η πύλη BuzzFeed έδωσε πολλά παραδείγματα όταν η λειτουργία παράγει "απαγορευμένο περιεχόμενο, στο ερώτημα αναζήτησης.
Οι τοποθεσίες του Web που προσφέρονται από το Siri είναι μια πρόσθετη επιλογή του Safari, το οποίο προσφέρει αυτόματα επιλογές βάσει του τι γράφει ο χρήστης στη γραμμή αναζήτησης του προγράμματος περιήγησης. Τα αποτελέσματα της κυκλοφορίας ελέγχονται από την Apple και ενδέχεται να περιλαμβάνουν συνδέσεις με το Wikipedia, το YouTube και το iTunes Store.

Η πύλη BuzzFeed επεσήμανε ότι όταν εισέρχεστε στο "Pizzagate", η λειτουργία του Siri δίνει μια σύνδεση με το βίντεο του θεωρητικού του YouTube David Siman, το οποίο δεν λειτουργεί, αφού η φιλοξενία βίντεο έχει από καιρό αφαιρεθεί το βίντεο λόγω παραβίασης των όρων υπηρεσίας.

"Αυτά τα αποτελέσματα αναζήτησης δημιουργούν ερωτήματα σχετικά με την ικανότητα της εταιρείας να παρακολουθεί πληροφορίες χαμηλής ποιότητας και αποτελούν ένα άλλο παράδειγμα προβληματικών πλατφορμών που πρέπει να αντιμετωπίσουμε, με βάση αλγόριθμους για την προστασία του διαδικτύου" αναφερει το BuzzFeed.

Το εκδοτικό γραφείο της BuzzFeed ανέφερε επίσης στην Apple σχετικά με αυτό το πρόβλημα και με άλλες προτάσεις "κακής ποιότητας" της Siri. Η εταιρία από το Cupertino αφαιρεί όλες τις λανθασμένες αναφορές και έκανε επίσης την ακόλουθη δήλωση στον ιστότοπο:

"Οι ιστότοποι που προσφέρονται από το Siri προέρχονται από περιεχόμενο στο Διαδίκτυο και παρέχουμε την ευκαιρία να αποφύγουμε ανεπιθύμητες τοποθεσίες. Αφαιρούμε επίσης τυχόν ακατάλληλες προτάσεις όταν μάθουμε γι 'αυτές. Συνεχίζουμε να εργαζόμαστε για να εξασφαλίσουμε αποτελέσματα υψηλής ποιότητας και οι χρήστες μπορούν να μας στείλουν ακατάλληλο υλικό, κατά τη γνώμη τους, στο email applebot@apple.com ".

Οι αμφιλεγόμενες προτάσεις της Siri οφείλονται στην "έλλειψη δεδομένων". Αυτό συμβαίνει όταν η μηχανή αναζήτησης δεν εμφανίζει "αποτελέσματα φυσικών πληροφοριών" και οι χειριστές τη χρησιμοποιούν.

Ο κατασκευαστής του iPhone παρακολουθεί το πρόβλημα του και επιλύει άμεσα τα θέματα σχετικά με απαράδεκτο περιεχόμενο. Για παράδειγμα, νωρίτερα η Apple αρνήθηκε να απελευθερώσει κάποιες τηλεοπτικές εκπομπές λόγω της παρουσίας σκηνών με ακατάλληλο περιεχόμενο.







Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !