Το αναγνωριστικό προσώπου στο νέο iPhone μπερδεύετε μεταξύ των δίδυμων

0
Η εταιρία του Cupertino δήλωσε πρόσφατα ότι το αναγνωριστικό προσώπου της νέας γενιάς, λειτουργεί ταχύτερα στο iPhone XS και XS Max, αλλά το σύστημα ασφαλείας της Apple φαίνεται πως δεν έχει βελτιωθεί. Το ξεκλείδωμα με αναγνώριση προσώπου μπορεί να ενεργοποιηθεί σε πανομοιότυπα δίδυμα και να ξεγελαστεί.

Το ίδιο μειονέκτημα του "πιο αξιόπιστου συστήματος ασφαλείας" ήταν και στο iPhone X του περασμένου έτους.
Το δίκτυο έχει εμφανιστεί ένα βίντεο, στο οποίο τα δίδυμα αποσυσκευάζουν το νέο iPhone και ελέγχουν πώς θα αντιμετωπίσουν το πρόβλημα με την αναγνώριση.


Η εταιρεία σημειώνει ότι η πιθανότητα να ξεκλειδώσετε ένα smartphone από το Face ID από ένα τυχαίο άτομο είναι μία περίπτωση από ένα εκατομμύριο. Αυτός ο σαρωτής δεν μπορεί να εξαπατηθεί από φωτογραφίες, όπως η τεχνολογία αναγνώρισης προσώπου της Samsung, αλλά τα ίδια ανθρώπινα πρόσωπα αποτελούν μάλλον αποτελούν εξαίρεση.

Πέρυσι, υπήρχαν επίσης βίντεο στο δίκτυο, στα οποία τα δίδυμα παρακάμπτουν την κλειδαριά του Face ID. Μερικοί από αυτούς δεν κατάφεραν να εξαπατήσουν αυτή τη λειτουργία, ενώ άλλοι το έκαναν για πρώτη φορά.

Η τεχνολογία Face ID είναι πιο ασφαλής από το Touch ID, αλλά δεν είναι ακόμα τέλεια και θέλει ακόμη αρκετή δουλειά.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !