Το Apple Watch Series 4 μπορεί να γίνει στρογγυλό

0
Στις 12 Σεπτεμβρίου, μαζί με τρία νέα μοντέλα του iPhone, η Apple θα παρουσιάσει τη νέα σειρά Apple Watch Series 4 . Σχεδόν σε όλα τα μοντέλα των smartphones, όλα είναι γνωστά, αλλά δεν υπάρχουν πολλές πληροφορίες για το έξυπνο ρολόι.

Η πύλη Slashleaks δημοσίευσε μια εικόνα που αντικατοπτρίζει το σχεδιασμό της επόμενης γενιάς έξυπνων ρολογιών. Για όλα τα προηγούμενα μοντέλα, ο επιλογέας ήταν ορθογώνιος, αλλά μια νέα σειρά μπορεί να εμφανιστεί σε μια κυκλική μορφή.







Κρίνοντας από τη διαρροή, το Apple Watch Series 4 θα έχει μια στρογγυλή πλάκα. Η ίδια η εταιρεία μίλησε για ένα νέο σχέδιο στην πρόσκληση για την παρουσίαση, το οποίο απεικονίζει το δαχτυλίδι. Το σχήμα σημειώνει ότι το gadget θα λάβει υποστήριξη για Bluetooth και WiFi 802.11bg, καθώς και για την ενότητα NFC. Σύμφωνα με την πύλη, η συσκευή θα είναι εξοπλισμένη με οθόνη AMOLED 1,3 ιντσών με ανάλυση 360 x 360 pixel. Σε αυτήν την περίπτωση, το ρολόι θα γίνει σαν δύο σταγόνες παρόμοιες με το ρολόι της Samsung Galaxy.
Πηγαίνοντας στον παράγοντα στρογγυλής μορφής, η Apple θα συμμετάσχει σε ανταγωνιστικές εταιρείες όπως η Samsung και η Huawei, οι οποίες προσφέρουν έξυπνα ρολόγια σε μια τέτοια μορφή.

Είναι αδύνατο να επαληθευτεί η ακρίβεια των δεδομένων και παραμένει μόνο να περιμένουμε την παρουσίαση της Apple.




Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !