Χρήστες iPhone: θέλουμε ισχυρές μπαταρίες, δεν χρειαζόμαστε καινοτομίες

0
Η USA Today πραγματοποίησε έρευνα μεταξύ 1.665 Αμερικανών, προκειμένου να ανακαλύψει τι περιμένουν οι καταναλωτές από τις νέες συσκευές της Apple, τις οποίες η εταιρεία θα ανακοινώνει στις 12 Σεπτεμβρίου.
Η οθόνη με το εκκεντρικό σχεδιασμό στο iPhone X ήταν αμφιλεγόμενη όταν βγήκε, αλλά με την πάροδο του χρόνου οι κριτικοί δέχτηκαν αυτή την απόφαση και τώρα το σχέδιο αντιγράφεται σχεδόν σε κάθε νέο Android smartphone, εκτός από τις συσκευές Galaxy της Samsung. Η έρευνα αποκάλυψε ότι η εγκοπή δεν εμποδίζει τους πελάτες.
Ωστόσο, το 75% των ερωτηθέντων θέλει να εγκατασταθούν πιο ισχυρές μπαταρίες στο νέο iPhone. Παρά την εξέλιξη της τεχνικής προόδου άλλων λειτουργιών, η τεχνολογία της δημιουργίας μπαταριών δεν έχει προχωρήσει εδώ και πολλά χρόνια. Στο iPhone X, η Apple χρησιμοποιεί μια μπαταρία σε σχήμα L σε δύο κυψέλες για να αυξήσει την χωρητικότητα.

Πιθανότατα, το iPhone XS δεν θα έχει σημαντικές αλλαγές στη διάρκεια ζωής της μπαταρίας, αλλά είναι πιθανό ότι ένα μεγάλο smartphone 6,5 ιντσών θα λάβει μια πιο μεγάλη μπαταρία.
Στη δεύτερη θέση, οι ερωτηθέντες έθεσαν το πρόβλημα της αντοχής της οθόνης. Πρόσφατα, η Corning ανακοίνωσε την έκτη γενιά γυαλιού, η οποία μπορεί να εμφανιστεί σε νέα μοντέλα του iPhone.

Η αφαίρεση της υποδοχής ακουστικών 3,5 mm εξακολουθεί να προκαλεί αρνητική στάση των καταναλωτών. Η επιλογή στο ερωτηματολόγιο "αξίζει να επιστραφεί ο σύνδεσμος του ήχου" επιλέχθηκε από το 37% των ερωτηθέντων. Οι άνθρωποι εξακολουθούν να είναι απογοητευμένοι που είναι σχεδόν αδύνατο να φορτίζουν ταυτόχρονα το iPhone και να ακούνε μουσική μέσω ενσύρματων ακουστικών. Αλλά η Apple δεσμεύεται στο μέλλον χωρίς καλώδια, απελευθερώνοντας προϊόντα όπως τα AirPods. Το 29% των ερωτηθέντων ψήφισαν για την ανάγκη αλλαγής του συνδέσμου Lightning σε USB-C.

Η Apple μπορεί να κυκλοφορήσει τα νέα iPhones που δεν θα έχουν κανένα από αυτά τα στοιχεία, αλλά οι καταναλωτές θα εξακολουθούν ακόμα να είναι έτοιμοι να αγοράσουν το νέο προϊόν.



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !