Οι κλήσεις προς το Skype μπορούν πλέον να καταγραφούν

0
Στις 4 Σεπτεμβρίου η Microsoft ανακοίνωσε ότι πρόσθεσε τη δυνατότητα εγγραφής κλήσεων στην τελευταία έκδοση του Skype για macOS και to iOS.
Οι προγραμματιστές του Skype υποστηρίζουν ότι η νέα λειτουργία εγγραφής κλήσεων είναι άγνωστη και η εφαρμογή ενημερώνει κάθε συμμετέχοντα της συνομιλίας ότι γράφεται ένα αρχείο.

Η καταγραφή μέσω βίντεο περιλαμβάνει εικόνες από τις οθόνες όλων των εμπλεκόμενων χρηστών και μπορεί να αποθηκευτεί ή να προωθηθεί εντός 30 ημερών. Η επιλογή εγγραφής ήχου λείπει προς το παρόν. Τόσο στην έκδοση για κινητά όσο και για Mac, η εγγραφή κλήσεων μπορεί να ξεκινήσει κάνοντας κλικ στο εικονίδιο "+" στο κάτω μέρος της οθόνης και επιλέγοντας την επιλογή "Έναρξη εγγραφής". Μετά την έναρξη της εγγραφής, οι συμμετέχοντες θα λάβουν μια ειδοποίηση.

Η νέα λειτουργία διατίθεται σε μια ενημερωμένη έκδοση του Skype, η οποία μπορείτε να την κατεβάσετε από την ιστοσελίδα Skype ή του App Store.



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !