Η Qualcomm παγιδεύτηκε στην Apple στην αγορά επεξεργαστών

0
Σύμφωνα με το DigiTimes, η Apple θα είναι η πρώτη εταιρεία που θα κυκλοφορήσει ένα smartphone με επεξεργαστή 7 nm. Οι Qualcomm και MediaTek έχουν αναβάλει την κυκλοφορία παρόμοιων δημιουργιών.Ο Apple A12 θα είναι ο πρώτος επεξεργαστής που κατασκευάζεται με τεχνολογία επεξεργασίας 7 nm και χρησιμοποιείται σε κινητές συσκευές. Η Qualcomm ήθελε το 2018 να εισαγάγει το Snapdragon 855, το οποίο δημιουργήθηκε με τεχνολογία επεξεργασίας 7 nm. Ωστόσο, σύμφωνα με πηγές της DigiTimes, η εταιρεία αποφάσισε να αναβάλει την έναρξη της παραγωγής μέχρι τις αρχές του 2019.Αλλά και η MediaTek έκανε το ίδιο πράγμα.

Η ανάπτυξη επεξεργαστών των 7 nm είναι πολύ δαπανηρή. Η Huawei ανέφερε ότι ο σχεδιασμός του τσιπ 7 ιντσών Kirin 980 κοστίζει 300 εκατομμύρια δολάρια. Η δημιουργία του ήταν το μεγαλύτερο πρόβλημα που αντιμετώπιζε ο κατασκευαστής. Οι εταιρείες ανησυχούν για το αν θα μπορέσουν να ανακτήσουν αυτές τις επενδύσεις, γι 'αυτό αποφάσισαν να δώσουν μεγαλύτερη προσοχή στους μεγάλους μεταποιητές.

Έτσι, το iPhone XS θα είναι το πιο ισχυρό smartphone στην αγορά και το μοναδικό με τσιπ των 7 nm, επειδή άλλοι κατασκευαστές δεν είναι ακόμα έτοιμοι να ανταγωνιστούν με την Apple.



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !