Η Samsung ανακοινώνει το πτυσσόμενο smartphone το Νοέμβριο

0
Φέτος, η Samsung σχεδιάζει να κυκλοφορήσει το πρώτο smartphone με αναδιπλούμενη οθόνη.Ο CEO της Samsung Dong Jin Co τόνισε ότι η συσκευή θα μπορούσε να παρουσιαστεί στη διάσκεψη προγραμματιστών το Νοέμβριο, αλλά είναι άγνωστο αν οι καταναλωτές θα μπορέσουν να αγοράσουν ένα πτυσσόμενο τηλέφωνο αυτό το έτος.Ο Co σημείωσε ότι το gadget ήταν "δύσκολο" να αναπτυχθεί και η Samsung θα κυκλοφορήσει ένα τηλέφωνο με μια αναδιπλούμενη οθόνη μέσα στη σειρά Galaxy Note.

Ο νοτιοκορεατικός όμιλος πειραματίζεται με ευέλικτες οθόνες OLED εδώ και πολλά χρόνια και η εταιρεία παρουσίασε για πρώτη φορά το πρωτότυπο το 2012. Από τότε, η Samsung δοκιμάζει smartphones με δύο οθόνες.Ο Co δήλωσε ότι η συσκευή και οι λειτουργίες της θα παράγουν ένα εκπληκτικό αποτέλεσμα στους καταναλωτές.
Η εταιρεία κυκλοφόρησε την ιδέα ενός δυναμικού πτυσσόμενου τηλεφώνου το 2014. Στα teasers υπήρχε μια συσκευή με μια ευέλικτη οθόνη, η οποία διαμορφώθηκε από ένα μεγαλύτερο tablet σε ένα κανονικό smartphone. Το gadget μπορεί να έχει οθόνη 7 ιντσών, σύμφωνα με φήμες The Wall Street Journal. Αναφέρεται επίσης ότι η οθόνη θα διπλώνεται στο μισό, όπως ένα πορτοφόλι, και ταυτόχρονα το εξωτερικό θα είναι μια μικρή ζώνη με πληροφορίες.

Η Samsung δεν είναι η μόνη εταιρεία που αναπτύσσει συσκευές αναδίπλωσης. Είναι γνωστό ότι η Lenovo εργάζεται σε ευέλικτα τηλέφωνα και δισκία και η Microsoft έχει ονειρευτεί μια συσκευή δύο επιφανειών για πολλά χρόνια.



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !