Μην αγοράζεις κανένα iPhone και περίμενε μέχρι τέλους του μήνα

0
Ξέρω πως νιώθεις αφού βαρέθηκες πλέον το παλιό σου κινητό και είπες να αγοράσεις ένα καλύτερο μοντέλο από αυτό που είχες.
Όμως σκέψου καλά πριν κάνεις το επόμενο βήμα καθώς λίγες ημέρες μας χωρίζουν από την παρουσίαση των νέων κινητών της Apple όπου πρόκειται να δούμε νέες δυνατότητες.
Παραδοσιακά η Αμερικάνικη εταιρία σε κάθε μοντέλο έχει ταχύτερο επεξεργαστή που το κάνει ακόμη γρηγορότερο άλλα δεν είναι μόνο αυτό που αξίζει να περιμένετε καθώς γίνονται αναφορές πως η Apple αποφάσισε να κατέβει για πρώτη φορά φέτος 100 δολάρια πιο κάτω από τις περσινές τιμές αναγνωρίζοντας πως ήταν πολύ υψηλές.

Όμως ακόμη και αν δεν σκοπεύετε να αγοράσετε κάποιο καινούργιο μοντέλο αλλά ένα παλιότερο για να εξοικονομήσετε χρήματα, αξίζει να περιμένετε λίγο ακόμη καθώς το κέρδος σας θα είναι μεγαλύτερο.
Με την παρουσίαση των νέων iPhone τα παλιότερα μοντέλα θα πέσουν αρκετές δεκάδες ευρώ χαμηλότερα προκειμένου να τα ξεφορτωθούν οι κάτοχοι τους.Έτσι θα μπορείτε να αποκτήσετε άνετα ενα iPhone Χ για παράδειγμα με 600 ακόμη και 500 ευρώ η και τα παλιότερα μοντέλα ακόμη πιο φθηνά.

Πέρυσι τα τηλέφωνα iPhone 8 και 8 Plus κυκλοφόρησαν στις 22 Σεπτεμβρίου.Το iPhone X δεν κυκλοφόρησε μέχρι το Νοέμβριο καθώς υπήρχαν πολλά προβλήματα στη παραγωγή του.
Όμως μετά από όλα αυτά τι λέτε δεν αξίζει να περιμένετε λίγο ακόμη και συγκεκριμένα μέχρι την τελευταία εβδομάδα του Σεπτέμβρη που θα έχουν διαμορφωθεί οι τιμές για να πάρετε θα σωστή απόφαση?



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !