Η Apple μοιράζει δώρα προς τιμήν της νέας σχολικής χρονιάς

0
Από την 1η Σεπτεμβρίου έως τις 2 Οκτωβρίου 2018, όταν αγοράζετε ένα Mac ή iPad Pro, μπορείτε να πάρετε ένα ακουστικό Beats και μια έκπτωση στα αξεσουάρ.
Η Apple εγκαινίασε την ετήσια εκστρατεία "Επιστροφή στο Σχολείο", στην οποία οι φοιτητές και οι εκπαιδευτικοί μπορούν να αγοράσουν ένα Mac και το iPad Pro με έκπτωση, καθώς και να λάβουν ένα δωρεάν ασύρματο ακουστικό Beats.

Για παράδειγμα, για αυτή τη δράση ένα MacBook χωρίς Touch Bar με 128 GB μνήμης θα κοστίσει 1.138 δολάρια .Στην περίπτωση αυτή, ο αγοραστής θα είναι σε θέση να λάβει και ένα ακουστικό δώρω Beats X, Powerbeats3 ή Solo3.

Η ενέργεια περιλαμβάνει όλους τους υπολογιστές Mac, συμπεριλαμβανομένων των Mac Pro και iMac Pro.

Με το ίδιο πρόγραμμα, μπορείτε να επιλέξετε την αγορά ενός iPad Pro και Apple Pencil. Όταν αγοράζετε ένα tablet, η Apple δίνει ένα ασύρματο ακουστικό BeatsX ή Powerbeats3 από τη συλλογή Pop.
Εκτός από τις εκπτώσεις στη συσκευή, η εταιρεία προσφέρει να αγοράσει όποιος επιθυμεί την εγγύηση AppleCare με έκπτωση 20% και επίσης να συνδέσει μια φοιτητική συνδρομή για την Apple Music .

Οι εκπτώσεις ισχύουν μόνο για φοιτητές και υπαλλήλους εκπαιδευτικών ιδρυμάτων. Κατά την αγορά, η Apple μπορεί να ζητήσει αντίγραφο της κάρτας φοιτητή, πιστοποιητικό από τον τόπο σπουδών ή την εργασία.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !