Ευκαιρία: Προλάβετε τα ασύρματα ακουστικά της Apple σε απομίμηση μονο με 5 ευρώ

0
Η Apple έχει καταφέρει εδώ και χρόνια να τραβήξει τα φώτα των κατασκευαστών και όπως είναι φυσικό να την αντιγράφουν λόγο της επιτυχίας σε ότι και αν κάνει.
Έτσι δεν θα γινόταν από αυτό να γλιτώσουν και τα ακουστικά της τα AirPod που για να τα αποκτήσει κάποιος και να χαρεί ένα αρκετά καλό ήχο στα αυτιά του θα πρέπει να δαπανήσει περίπου 150 ευρώ και ίσως και παραπάνω σε κάποιες περιπτώσεις.

Τι θα λέγατε λοιπόν αν είχατε την ευκαιρία να αποκτήσετε την τεχνολογία της Apple σε μια αρκετά πετυχημένη αντιγραφή που όπως και να το κάνουμε δεν σκοπεύει να τα βάλει με τα γνήσια.
Τα ακουστικά όπως και τα γνήσια περιλαμβάνουν μια θήκη φόρτισης (dock) και ένα φορτιστή 350 mAh που τα φορτίζει πλήρως σε περίπου 1,5 ώρα.
Η διάρκεια της μπαταρίας είναι 100 ώρες σε αναμονή και 2 ώρες σε λειτουργία.Μπορούν να συνδεθούν οπουδήποτε είτε πρόκειται για κινητό η και σε υπολογιστή με σύνδεση Bluetooth .
Τα ακουστικά που είναι ζευγάρι με αριστερό και δεξιό μπορούν να χρησιμοποιηθούν και σαν Handsfree αφού ενσωματώνουν μικρόφωνο και έτσι σας επιτρέπουν να απαντάτε στις τηλεφωνικές κλήσεις.
Για περιορισμένο χρονικό διάστημα τα ακουστικά αυτά μπορείτε να τα κάνετε δικά σας μόνο με 5 ευρω!!!
Ναι καλά διαβάσατε με μόνο 5 ευρώ μπορείτε να έχετε τα ασύρματα ακουστικά μαζί με το φορτιστή τους.
Πριν βιαστεί καποιος να τα κρίνει ας σκεφτεί ότι με αυτά τα χρήματα δεν θα βρει παραπλήσια ακουστικά.
Θα τα βρείτε σε άσπρο και μαύρο χρώμα στο γνωστό κατάστημα στο σύνδεσμο εδώ.









Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !