Η Apple θα αντικαταστήσει τη μητρική πλακέτα δωρεάν σε ελαττωματικα iPhone 8

0
Η Apple ανακοίνωσε την έναρξη ενός νέου προγράμματος με το οποίο οι ιδιοκτήτες ορισμένων iPhone 8 μπορούν να επιστρέψουν το smartphone τους για δωρεάν αντικατάσταση της μητρικής πλακέτας.
Η εταιρεία διαπίστωσε ότι τα προβλήματα με τη μητρική πλακέτα παρατηρούνται σε ένα μικρό ποσοστό που πωλήθηκαν του iPhone 8. Λόγω αυτού, μπορούν ξαφνικά να επανεκκινήσουν, να μην ανταποκριθούν στην αφή ή να ανάψουν.Το πρόβλημα υπάρχει στα smartphones που κυκλοφορήσαν από τον Σεπτέμβριο του 2017 έως τον Μάρτιο του 2018 στην Αυστραλία, την Κίνα, το Χονγκ Κονγκ, την Ινδία, την Ιαπωνία, το Μακάο, τη Νέα Ζηλανδία και τις Ηνωμένες Πολιτείες.

Η Apple έχει δημιουργήσει μια ειδική σελίδα για τους ιδιοκτήτες του iPhone 8 για να ελέγξει το smartphone τους για συμμετοχή στο πρόγραμμα. Για να το κάνετε αυτό, εισάγετε τον σειριακό αριθμό του τηλεφώνου και επιλέξτε την περιοχή.
Εάν η συσκευή εμπίπτει στο πρόγραμμα, θα προσφερθεί να επιστραφεί για επισκευή στο Apple Store ή σε εξουσιοδοτημένο κέντρο σέρβις. Πριν από αυτό, συνιστάται στους κατόχους smartphone να δημιουργήσουν ένα αντίγραφο ασφαλείας του συστήματος μέσω του iCloud ή του iTunes.





Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !