Οι ιδιοκτήτες του Apple Watch άρχισαν να λαμβάνουν ειδοποίηση για την ολοκλήρωση της μελέτης της Apple Heart

0
Η Apple άρχισε να ενημερώνει τους ιδιοκτήτες του Apple Watch σχετικά με το κλείσιμο του ερευνητικού προγράμματος καρδιών, το οποίο ξεκίνησε από κοινού με το Πανεπιστήμιο του Στάνφορντ το 2017, αναφέρει σήμερα το 9to5Mac.
Στην εφαρμογή για την καρδιά της "Apple Heart", εμφανίζετε κοινοποίηση ολοκλήρωσης της μελέτης. Αφού κάνετε κλικ στο κουμπί Πλήρης Έρευνα, ανοίγει ο ιστότοπος της Ιατρικής Μονάδας του Πανεπιστημίου Stanford. Οι χρήστες καλούνται να συμπληρώσουν μια φόρμα για να ολοκληρώσουν το πρόγραμμα.


Αυτή η ειδοποίηση θα εμφανιστεί σταδιακά σε κάθε συμμετέχοντα του προγράμματος μέχρι τις 31 Ιανουαρίου 2019...

"Συγχαρητήρια και ευχαριστώ που συμμετείχατε στη μελέτη της Heart της Apple. Σύντομα θα ολοκληρώσετε τη συμμετοχή σας στη μελέτη. Θα θέλαμε να απαντήσετε στις ερωτήσεις που θα μας βοηθήσουν να μετρήσουμε τους σημαντικούς δείκτες της ανάλυσης. Συμπληρώστε το ερωτηματολόγιο (θα χρειαστούν 5-7 λεπτά από το χρόνο σας) ", αναφέρει ο ιστότοπος του Stanford.

Η Apple και το Πανεπιστήμιο του Στάνφορντ άρχισαν να αναλύουν τον καρδιακό ρυθμό των ιδιοκτητών Apple Watch τον Νοέμβριο του 2017. Σκοπός της μελέτης είναι να μάθουμε πώς να χρησιμοποιούμε τον αισθητήρα καρδιακού ρυθμού για την ανίχνευση ασθενειών.



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !