Δείτε τα ρολόγια - κινητά της ΖΤΕ που θα κυκλοφορήσουν μέχρι το τέλος του χρόνου

0
Στο IFA 2018 στο Βερολίνο, η ZTE παρουσίασε ένα νεο smartphone με τη μορφή ρολογιού και με μια ευέλικτη οθόνη OLED. Η καινοτομία θα τεθεί σε πώληση στα τέλη του 2018, αναφέρει το Phone Arena στο άρθρο του.
Το ZTE Nubia Alpha είναι ένα smartphone που πρέπει να φορέσετε στον καρπό σας. Εξωτερικά, μοιάζει με ένα ρολόι από μια φανταστική ταινία για τους κατασκόπους.

Μπροστά, το Alpha διαθέτει μια ευέλικτη οθόνη OLED και μπροστινή κάμερα. Πρόκειται για μια πολύ μεγάλη και στενή οθόνη, στην οποία είναι λίγο ενοχλητικό να βλέπετε βίντεο και να περιστρέφετε μέσω ιστοτόπων. Στη ZTE πιστεύουν ότι έτσι θα μοιάζει το τηλέφωνο του μέλλοντος.
Το Nubia Alpha περιλαμβάνει μια μπαταρία 500 mAh, η οποία είναι αρκετή για αρκετές ώρες λειτουργίας. Η μπαταρία στεγάζεται ξεχωριστά σε ειδική τετράγωνη θήκη. Εκπρόσωποι της εταιρείας δήλωσαν ότι αναπτύσσουν πιο ευρύχωρες και συμπαγείς μπαταρίες.

Το smartphone είναι εξοπλισμένο με NFC για ψώνια, αισθητήρα καρδιάς και υποδοχή eSIM. Στη Ελλάδα, ακόμη δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ηλεκτρονικές κάρτες eSIM, επομένως δεν θα μπορείτε να πραγματοποιείτε κλήσεις μέσω του Nubia Alpha.

Ο κατασκευαστής δεν αποκαλύπτει τις υπόλοιπες προδιαγραφές αλλά ούτε και λεπτομέρειες για την τιμή του.
Δείτε το σχετικό βίντεο πιο κάτω πως θα είναι το νέο κινητό.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !