Αυτό είναι το iPhone XS που θα δούμε σε λίγες ημέρες

0
Τα νέα smartphones θα παρουσιαστούν στις 12 Σεπτεμβρίου στην αίθουσα Steve Jobs. Η κύρια ανακοίνωση θα είναι για το iPhone XS, το οποίο είναι γνωστό σχεδόν όλα που θα περιλαμβάνει.

Τίτλος
Για πολύ καιρό δεν ήταν σαφές ποια ονόματα θα έχουν τα smartphone της Apple μετά την παρουσίαση του iPhone 8 και του iPhone X. Σύμφωνα με το 9to5Mac, το επόμενο smartphone της Apple θα είναι το iPhone XS , όπου το X είναι το "δέκα".

Επιπλέον, η Bloomberg προτείνει ότι η Apple σχεδιάζει να εγκαταλείψει την ετικέτα Plus στο iPhone XS. Η ίδια προσέγγιση που χρησιμοποιεί η εταιρεία με το iPad Pro, όταν παράγει με το ίδιο όνομα δύο ταμπλετ με διαφορετικά μεγέθη οθόνης.

Μέγεθος οθόνης
Το iPhone XS θα διατίθεται σε δύο εκδόσεις: με οθόνη 5.8 ιντσών και 6.5 ιντσών. Και τα δύο μοντέλα θα έχουν εγκατεστημένες οθόνες OLED.

Το μέγεθος του πλαισίου του μοντέλου των 5,8 ιντσών θα παραμείνει το ίδιο στα 143,6 mm × 70,9 mm × 7,7 mm. Η ανάλυση της οθόνης δεν αλλάζει ούτε και αυτή και ειναι 2435 × 1125 με 458 εικονοστοιχεία ανά ίντσα.
Το iPhone XS 6.5 ιντσών θα είναι ελαφρώς μικρότερο από το iPhone 8 Plus με  157.53 mm × 77.44 mm × 7.85 mm. Η ανάλυση της οθόνης της είναι πιθανό να είναι 2688 × 1242 με 458 εικονοστοιχεία ανά ίντσα.

Χάρη στη μεγάλη οθόνη, ο οριζόντιος τρόπος λειτουργίας θα βελτιωθεί. Στο iOS 12 βρέθηκε επιβεβαίωση ότι στον οριζόντιο προσανατολισμό του μεγάλου iPhone XS θα εμφανιστούν εφαρμογές όπως το iPad .



Τεχνικές προδιαγραφές
Και τα δύο smartphones θα λειτουργήσουν με τον επεξεργαστή Apple A12 , ο οποίος θα είναι ο διάδοχος του τρέχοντος του A11 Bionic. Επίσης, το iPhone XS θα λάβει μια 4 GB μνήμης RAM.

Ο A12  είναι ο πρώτος κινητός επεξεργαστής της Apple, ο οποίος παράγεται με τεχνολογία επεξεργασίας 7 nm. Αυτό σημαίνει ότι είναι μικρότερος από τον προηγούμενο, έτσι μπορείτε να ελπίζετε για μια μικρή αύξηση της μπαταρίας.

Κάμερα
Το Bloomberg πιστεύει ότι το 2018, η κάμερα iPhone XS θα βελτιωθεί σημαντικά και θα είναι η κύρια αλλαγή στο νεο smartphone.Ποια ακριβώς είναι η αλλαγή της Apple σε αυτόν τον τομέα είναι άγνωστη, έτσι θα πρέπει να περιμένετε για την παρουσίαση για να μάθετε για όλες τις δυνατότητες της κάμερας.

Ορισμένες αναφορές ανέφεραν ότι η Apple ετοιμάζει μια τριπλή κάμερα για το iPhone . Αλλά αυτή η αλλαγή αναβλήθηκε για το 2019.
Χρώματα

Σε αντίθεση με τον προκάτοχό της, το iPhone XS θα πωλείται και σε χρυσό χρώμα. Η Apple ήθελε να κυκλοφορήσει το χρυσό iPhone X , αλλά τότε δεν το κατάφερε.
Επίσης, τα τυπικά χρώματα παραμένουν: μαύρα και άσπρα.

Πιθανές αλλαγές
Κάποιοι γνώστες έγραψαν ότι η Apple προετοιμάζει το 2018 ένα iPhone με δύο SIM κάρτες . Κατά τη γνώμη τους, αυτή θα είναι μια αποκλειστική προσφορά μόνο σε ορισμένες χώρες.

Είναι πιθανό η Apple να σταματήσει να τοποθετεί έναν προσαρμογέα με Lightning σε μια υποδοχή ήχου 3,5 mm. Η εταιρεία πιστεύει ότι η αγορά των ασύρματων ακουστικών είναι ήδη πολύ ανεπτυγμένη, ώστε να μπορείτε να εγκαταλείψετε ένα επιπλέον εξάρτημα.


Τιμή:
Παρά το γεγονός ότι το iPhone X παρουσίασε τεράστια αποτελέσματα πωλήσεων με τιμή στα 1000 δολάρια,  η ​​εταιρεία αποφάσισε να μειώσει την τιμή κατά $ 100 δολαρια. Έτσι, το 5.8 ιντσών iPhone XS θα κοστίσει από 899 δολάρια, και το μοντέλο 6,5 ιντσών - από 999 δολάρια.

Έναρξη πωλήσεων
14 Σεπτεμβρίου, η Apple θα ανοίξει προπαραγγελίες για το iPhone XS. 21 Σεπτεμβρίου θα κυκλοφορήσουν τα smartphones. Η Ελλάδα μαζί με την Κύπρο, κατά πάσα πιθανότητα, θα είναι στο δεύτερο κύμα.








Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !