Η Apple κατοχύρωσε το σχέδιο τoυ Apple Watch Series 4

0
Λίγο πριν την ανακοίνωση μιας νέας γενιάς έξυπνων ρολογιών, η Apple κατοχύρωσε ένα νέο δίπλωμα ευρεσιτεχνίας με πολλά βασικά χαρακτηριστικά της επερχόμενης συσκευής.

Πρόσφατα, το Γραφείο Διπλωμάτων Ευρεσιτεχνίας και Εμπορικών Σημάτων των Η.Π.Α. δημοσίευσε δύο εφαρμογές που περιγράφουν λύσεις σχεδίασης που μπορούν να χρησιμοποιηθούν στο Apple Watch Series 4. Πρόκειται για μια οθόνη χωρίς πλαίσιο με στρογγυλεμένες άκρες και τεχνολογία OLED με δυο μοναδικές πατέντες.



Η πρώτη έγινε δυνατή χρησιμοποιώντας μια μοναδική τεχνική για την τοποθέτηση των εικονοστοιχείων. Η δεύτερη οφείλεται στη διαδικασία πέντε σταδίων αποκωδικοποίησης και μετασχηματισμού των επιμέρους στοιχείων απεικόνισης.

Και οι δύο λύσεις μπορούν να χρησιμοποιηθούν στο επόμενο μοντέλο ρολογιού. Το δίκτυο έχει ήδη μια φωτογραφία του υποτιθέμενου Apple Watch Series 4 με μια μεγεθυμένη οθόνη χωρίς τα σκοτεινά άκρα γύρω, όπως και στις προηγούμενες γενιές. Αυτό θα επιτρέψει στις εταιρίες προγραμματιστών να ταιριάζουν στον επιλογέα της συσκευής ακόμη πιο χρήσιμα στοιχεία στις εφαρμογές τους.

Το Apple Watch Series 4 θα παρουσιαστεί στη διάσκεψη στις 12 Σεπτεμβρίου στις 20:00 ώρα Ελλαδος. Εκτός από το ρολόι, η Apple θα μας δείξει το iPhone XS και το iPhone XS Plus.



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !