"Θα επιστρέψουμε σύντομα" - Το ηλεκτρονικό κατάστημα της Apple κλείνει πριν από την παρουσίαση

0
Ως συνήθως, η Apple έκλεισε το ηλεκτρονικό της κατάστημα λίγες ώρες πριν από την παρουσίαση. Αξίζει να σημειωθεί ότι η ιστοσελίδα διαθέτει ένα κινούμενο σχέδιο με τη μορφή ενός πολύχρωμου λογότυπου της Apple. Μπορεί να υπονοεί, τόσο σε νέα χρώματα του νέου iPhone Xr, όσο και σε διάφορα αξεσουάρ.

Το κατάστημα θα λειτουργήσει και πάλι αμέσως μετά το τέλος της ζωντανής εκπομπής από το συνεδριακό κέντρο και στον ιστότοπο όπου και θα εμφανιστούν διαφημιστικά υλικά των νέων προϊόντων.

Με βάση την τελευταία διαρροή της επίσημης ιστοσελίδας της Apple, σήμερα θα δούμε μόνο τα smart phones και τα ρολόγια. Στον συγχωνευμένο κώδικα δεν υπάρχουν πληροφορίες σχετικά με το iPad ή το MacBook της νέας γενιάς. Πιθανότατα, η εταιρεία θα πραγματοποιήσει ένα άλλο γεγονός σε ένα μήνα, έτσι ώστε η ανακοίνωση ενός μεγάλου αριθμού νέων προϊόντων δεν θα επηρεάσει τις πωλήσεις.

Εκτός από τα gadget, η εταιρεία θα ανακοινώσει την τελική έκδοση των λειτουργικών συστημάτων iOS 12, macOS Mojave, tvOS 12 και watchOS 5.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !