Τελευταίες φήμες, διαρροές, τιμή και πιθανή ημερομηνία κυκλοφορίας του iPhone XS

0
Το νέο iPhone X της APPLE είναι στο επίκεντρο της τεχνολογίας αφού θα παρουσιαστεί σε 3 ημέρες αυτή την εβδομάδα κατά τη διάρκεια του προγραμματισμένου event του γιγαντιαίου κατασκευαστή. Αλλά πριν από τη μεγάλη αποκάλυψη εδώ είναι όλες οι τελευταίες διαρροές, φήμες, προβλέψεις οι τιμές και η πιθανή ημερομηνία που θα μπορούσατε να πάρετε στα χέρια σας τη νέα συσκευή.
Η Apple σκοπεύει φέτος από πολλούς να κυκλοφορήσει τρία νέα iPhone με στόχο όπως είναι φυσικό τη μεγίστη επιτυχία.

Η πρώτη συσκευή θεωρείται ότι είναι η άμεσος διάδοχος του τρέχοντος iPhone X που θα διατηρήσει το ίδιο μέγεθος οθόνης 5,8 ιντσών, το οποίο έχει γίνει εξαιρετικά δημοφιλές στους οπαδούς αλλά το υλικό αναμένεται να αναβαθμιστεί σοβαρά και στα εσωτερικά του ένα νέο τσιπ A12 Bionic θα περιλαμβάνεται εκτός από της βελτιώσεις της κάμερας.

Η Apple έχει επίσης ειπωθεί ότι σχεδιάζει τη μεγάλη αποκάλυψη του μεγαλύτερου iPhone της που κυκλοφόρησε ποτέ.

Ένα iPhone 6,5 ιντσών συζητήθηκε πολύ πριν από την οικονομική έκθεση των τρισεκατομμυρίων δολαρίων της εταιρείας στις 12 Σεπτεμβρίου.

Έχει ειπωθεί ότι αυτή η συσκευή θα εξακολουθεί να ταιριάζει σε όλα τα σχέδια της οθόνης, αλλά θα είναι αισθητά μεγαλύτερη από άλλες συσκευές iPhone.
Οι φήμες σε τέτοιες αξιώσεις επιβεβαιώθηκαν μετά και από το 9to5Mac που δημοσίευσε εικαζόμενες εικόνες των δύο επικείμενων ναυαρχίδων.
Ο άμεσος διάδοχος του τρέχοντος iPhone X θα μπορούσε να ονομαστεί iPhone Xs, ενώ η μεγαλύτερη έκδοση φημολογείται ότι θα αποφύγει την επιλογη Plus και θα ονομαστεί iPhone Xs Max αντ 'αυτού.

Στη συνέχεια, οι φήμες για την Apple αναφέρουν ότι σχεδιάζει το ντεμπούτο ενός νέου φθηνότερου iPhone που θα διαθέτει ένα παρόμοιο σχεδιασμό όλης της οθόνης, αλλά θα αφαιρέσει ορισμένα χαρακτηριστικά υψηλής ποιότητας για να κρατήσει το κόστος χαμηλότερο.


Έχει αναφερθεί ότι η συσκευή θα έρθει με οθόνη LCD αντί για την OLED που υπάρχει στο τρέχον iPhone X.

Ακόμη υπάρχουν φήμες για πολλές χρωματικές επιλογές πέρα από τα κλασικά σε κίτρινο μπλε και προρτοκαλι.Το φθηνότερο iPhone θα έρθει με 3GB μνήμης RAM και θα είναι διαθέσιμο σε επιλογές αποθήκευσης 64GB και 256GB.

Τα ακριβά iPhone Xs και το iPhone Xs Max θα έρθουν με 4GB RAM και θα είναι διαθέσιμα σε 64, 256 και 512GB αποθηκευτικές επιλογές.

Τιμή

Μια νέα αναφορά από την το Macerkpof , η οποία ανέφερε τους ανθρώπους που είναι εξοικειωμένοι με το μελλοντικό πρότυπο τιμολόγησης της Apple, δήλωσε ότι το φθηνότερο μοντέλο iPhone θα μπορούσε να έρθει σε € 799 ευρω (£ 713.59 λίρες).

Εν τω μεταξύ, πρόσθεσε ότι το iPhone Xs θα ξεκινήσει από € 909 ευρώ (£ 811.84 λίρες) και το iPhone Xs Max η λιανική πώληση θα είναι στα € 1149 ευρώ(£ 1026.18).

Φυσικά όλα αυτά αποτελούν φήμες χωρίς τίποτε να επιβεβαιώνεται και ας κρατήσουμε μια επιφύλαξη για τις τιμές.

Ημερομηνία κυκλοφορίας

Τα πρόσφατα iPhones, εκτός από το iPhone X που άργησε αρκετά λόγο προβλημάτων, εμφανίζουν τάση κυκλοφορίας το Σεπτέμβριο:

iPhone 6 και iPhone 6 Plus το ανακοίνωσε στις 9 Σεπτεμβρίου και κυκλοφόρησε στις 19 Σεπτεμβρίου

iPhone 6s και iPhone 6s Plus το ανακοίνωσε στις 9 Σεπτεμβρίου και κυκλοφόρησε στις 24 Σεπτεμβρίου

Το iPhone 7 και το iPhone 7 Plus το ανακοίνωσε στις 7 Σεπτεμβρίου και κυκλοφόρησε στις 16 Σεπτεμβρίου

Το iPhone 8 και το iPhone 8 Plus που ανακοινώθηκαν στις 12 Σεπτεμβρίου και κυκλοφόρησαν στις 22 Σεπτεμβρίου

Το iPhone X το ανακοίνωσε στις 12 Σεπτεμβρίου και κυκλοφόρησε στις 3 Νοεμβρίου .

Από αυτά τα δεδομένα, η Express.co.uk προβλέπει ότι το τρίο των iPhones θα ανακοινωθεί στις 12 Σεπτεμβρίου και θα κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα στις 21 Σεπτεμβρίου.
Ωστόσο, αξίζει να σημειωθεί ότι φήμες που έχουν εμφανιστεί, υποδηλώνουν ότι το φθηνότερο μοντέλο iPhone θα μπορούσε να κυκλοφορήσει αργότερα από τα iPhone Xs και Xs Max για να μην επηρεάσει τις πωλήσεις τους.

Υπομονή και την Τετάρτη θα γνωρίζουμε τα πάντα και πόσα απο αυτά που αναφέραμε ευσταθούν.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !