Οι πωλήσεις του HomePod δείχνουν ότι η Apple πρέπει να κάνει μια μικρότερη και φθηνότερη έκδοση

0
Παρόλο που τα HomePods είναι ακόμα διαθέσιμα μόνο σε μερικές χώρες, οι πωλήσεις συνεχίζονται σχετικά καλά. Με δεδομένο το κόστος, το προϊόν της Apple κατέχει μόνο το 6% της παγκόσμιας αγοράς των έξυπνων ηχείων, ωστόσο, αν λάβουμε υπόψη μόνο τα high-end ηχεία, φτάνουμε στο 70% της αγοράς.
Στην Αμερική η αγορά κυριαρχείται από το Amazon Echo και το Google Home, πιο ανοιχτά και ευέλικτα προϊόντα που μπορούν να καυχηθούν για έναν βοηθό φωνής ικανό να εκτελέσει πολλές περισσότερες λειτουργίες από την Apple.


Στην κατάταξη όλων των έξυπνων ηχείων με τις καλύτερες πωλήσεις το 2018, η Apple δεν καταλαμβάνει κάποια από τις πρώτες 5 θέσεις. Στην πραγματικότητα, βρίσκουμε το Google Home Mini (20%), ακολουθούμενη από Amazon Echo Dot (18%), Amazon Echo (12%), Alibaba Tmall Genie (7%) και Google Home (7%).
Φυσικά, οι καλύτεροι σε πωλήσεις είναι οι οικονομικοί ομιλητές ηχεία και αυτό της Apple έχει πολύ υψηλή τιμή. Εάν εξετάσουμε τις πωλήσεις μόνο μεταξύ των ομιλητών πάνω των 200 δολαρίων, τότε η Apple βρίσκεται σε καλή θέση με το 70% της αγοράς και εμποδίζει ακόμη και τις πωλήσεις προϊόντων με το εμπορικό σήμα της Bose.

Η Apple ενημέρωσε πρόσφατα το λογισμικό του HomePod, προσθέτοντας νέα και ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά. Η εξάπλωση σε άλλες χώρες, η μείωση των τιμών, η προσθήκη ορισμένων νέων χαρακτηριστικών ή η άφιξη μιας μικρότερης και φθηνότερης έκδοσης, ισως τα βάλει με τις μεγάλες εταιρίες όπως το Google Home Mini, που θα μπορούσαν να αλλάξουν ριζικά τη μοίρα αυτού του προϊόντος.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !