Η Apple βάζει μπαταρίες χαμηλότερης χωρητικότητας στα iPhone Xs απ 'ότι στο iPhone X

0
Στα έγγραφα του Υπουργείου Βιομηχανίας και Πληροφορικής της Κίνας εμφανίστηκαν ενδιαφέροντα στοιχεία για τα νέα iPhone Xs, Xs Max και Xʀ. Οι πληροφορίες αφορούν την ποσότητα μνήμης RAM των συσκευών και την χωρητικότητα των μπαταριών που είναι εγκατεστημένες σε αυτές.
Τα έγγραφα δηλώνουν ότι η Apple βάζει την μπαταρία στα Xs Xs των 2.658 mAh. Αποδεικνύεται μικρότερη από τη μπαταρία των 2716 mAh που χρησιμοποιήθηκε στον προκάτοχό της το iPhone X. Η μικρή μείωση της χωρητικότητας είναι ασυνήθιστη, δεδομένου ότι το iPhone XS και το iPhone X έχουν το ίδιο μέγεθος.
Το μεγαλύτερο iPhone Xs Max, χάρη στο μεγαλύτερο σώμα του, έλαβε μια μεγαλύτερη μπαταρία χωρητικότητας στα 3.174 mAh. Παρά το γεγονός ότι το smartphone πρέπει να ξοδεύει περισσότερη δύναμη στη δύναμη της τεράστιας οθόνης, το iPhone Xs Max τρέχει μία ώρα και μισή περισσότερο από το iPhone X του περασμένου έτους.

Το iPhone Xʀ, το οποίο σύμφωνα με την Apple ισχυρίζεται ότι λειτουργεί 90 λεπτά περισσότερο από το iPhone 8 Plus και είναι εξοπλισμένο με μια μπαταρία χωρητικότητας 2942 mAh.

Όσο για τη μνήμη RAM, τα iPhone Xs και Xs Max έχουν στα 4 GB μνήμης RAM και στο iPhone Xʀ, η Apple εγκαθιστά 3 GB μνήμης RAM.






Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !