5 χαρακτηριστικά εφαρμογών που η Apple έκλεψε από άλλους

0
Όταν η φαντασία τόνο εργαζομένων στην Apple στερεύει και καθώς ο ανταγωνισμός την πιέζει πολλές φορές δανείζεται χαρακτηριστικά από άλλες μικρότερες εταιρίες.Έτσι και στο ios 12 δανείστηκε χαρακτηριστικά για να τα προσθέσει σε δικές της εφαρμογές όπως τα παρακάτω.

Google Photos

Στους χρήστες άρεσε η ενημερωμένη γκαλερί φωτογραφιών της Google, την οποία παρουσίασαν πριν από τρία χρόνια ο γίγαντας του διαδικτύου. Η Apple αντέγραψε τις έξυπνες λειτουργίες της εφαρμογής και τις έβαλε στη βιβλιοθήκη των στιγμιότυπων του συστήματος στο ios 12. Τώρα το iPhone κατηγοριοποιεί τις φωτογραφίες και συνιστά φίλτρα για φωτογραφίες πορτρέτου.


Ροή εργασίας "Workflow"

Αυτή η χρησιμότητα, που αναπτύχθηκε από μια μικρή ομάδα ανάπτυξης το 2016,όπου η Apple εξαγόρασε ένα χρόνο αργότερα. Έκτοτε, το πρόγραμμα έχει χάσει κάποιες λειτουργίες και δεν έχει αναπτυχθεί για μεγάλο χρονικό διάστημα. Ευτυχώς, η εξαγορά ολοκληρώθηκε με επιτυχία και για τις δύο πλευρές. Η ροή εργασίας είναι πλέον μέρος του iOS και καλείται "Γρήγορες εντολές".


Skype

Ναι, το Skype δεν θα πεθάνει τόσο γρήγορα, αν και μόνο επειδή είναι μια λύση μεταξύ των πλατφορμών, αλλά έχει χάσει το 50% των χρηστών. Πολλά χρόνια περιμέναμε την υποστήριξη των ομαδικών κλήσεων στο FaceTime, μόνο για να ξεφύγουμε από τη Microsoft.


Snapchat

Αυτό το κοινωνικό δίκτυο χάνει βαθμιαία τη δημοτικότητα, και δεδομένου ότι πλέον το iMessage έχει μια ανάλογη λειτουργία με μάσκες, και έτσι περισσότεροι άνθρωποι θα τρέξουν στην Apple. Το Memoji, σε συνδυασμό με το Animoji του περασμένου έτους, έπεσαν στα μάτια του κοινού και παρά το γεγονός ότι η εταιρεία συνεχίζει να τις αναπτύσσει. Και ενώ τα κινούμενα πρόσωπα της Apple δεν απειλούν την επιχείρηση του Snap, πρέπει να αρχίσουν να παίρνουν στα σοβαρά το iMessage ως ανταγωνιστής.



AR..app

Η Apple δεν είναι η πρώτη φορά που εμπνέεται από τις εξελίξεις των άλλων ανθρώπων και τις αντιγράφει. Αυτή τη φορά, επέλεξε μα προσθέσει μια εφαρμογή επαυξημένης πραγματικότητας στο λειτοθργικο της την "Μέτρηση" Δεν χρειάζονται πλέον άλλα προγράμματα τρίτων για τη μέτρηση αντικειμένων με την κάμερα. Η Apple πρόσθεσε στο δικό της στο iOS και κατέστρεψε την επιχείρηση εκατοντάδων προγραμματιστών.





Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !