Νέα στο iOS 12: Αλλαγή του κέντρου ειδοποιήσεων

0
Το iOS 12 και το ενημερωμένο κέντρο ειδοποιήσεων θα αλλάξουν τη συνηθισμένη αλληλεπίδραση του χρήστη με το smartphone προς το καλύτερο.

Μερικές φορές το κέντρο των ειδοποιήσεων μετατρέπεται σε χάος πληροφόρησης, στο οποίο είναι δύσκολο να βρεθεί κάτι σημαντικό. Συχνά αυτό συμβαίνει σε περιπτώσεις όπου μεγάλος αριθμός εφαρμογών είναι εγκατεστημένες στο iPhone ή το iPad. Το νέο κέντρο ειδοποιήσεων που παρέχεται στο iOS 12 θα κάνει την αλληλεπίδραση του χρήστη με το smartphone πιο οργανωμένη.

Ομαδοποίηση ειδοποιήσεων και γρήγορη ρύθμιση

Μια μακρά ταινία ειδοποιήσεων από διαφορετικές εφαρμογές είναι τώρα στο παρελθόν. Χάρη στο iOS 12, οι ειδοποιήσεις θα σπάσουν σε ομαδοποιημένες για εκείνες τις εφαρμογές που τους στέλνουν. Επιπλέον, τώρα μπορείτε να αποκλείσετε την αποστολή ειδοποιήσεων ειδικά για εκείνα τα προγράμματα που δεν ενδιαφέρουν τον χρήστη. Για να το κάνετε αυτό, δεν χρειάζεται πλέον να μεταβείτε στις "Ρυθμίσεις": η δυνατότητα προσωρινής αποκλεισμού των ειδοποιήσεων και της πλήρους αποσύνδεσής τους θα είναι διαθέσιμη ακόμα και από την οθόνη κλειδώματος.

Συμβουλές από τη Siri

Το iOS 12 θα ανοίξει ένα νέο επίπεδο σχέσης μεταξύ του χρήστη και της Siri. Τώρα, η βοηθός φωνής της Apple θα αναλύσει τα σχέδιά σας και θα σας προτείνει να δημιουργήσετε ειδοποιήσεις ώστε να ταιριάζουν απόλυτα με τις ασχολίες σας. Για παράδειγμα, εάν κλείσετε ένα τραπέζι σε ένα εστιατόριο για οκτώ νύχτες, τότε λίγα λεπτά πριν από την προγραμματισμένη ώρα, η Siri θα προσφέρει να μπλοκάρει τις ειδοποιήσεις για την απαιτούμενη περίοδο.

Επιπλέον, η Siri θα σας προσφέρει να μπλοκάρει ή να σβήνει τις ειδοποιήσεις που δεν δίνετε προσοχή. Έτσι, η τεχνητή νοημοσύνη καθορίζει πόσο συχνά πηγαίνετε από την ειδοποίηση στην εφαρμογή και, αν αυτό συμβαίνει σπάνια, θα σας προτείνει να τις κρύψετε, έτσι ώστε το κέντρο ειδοποιήσεων να εμφανίζει μόνο τις απαραίτητες και τρέχουσες πληροφορίες.

Στατιστικά στοιχεία εφαρμογής

Τώρα το iPhone αναλύει ακόμη περισσότερο τα στατιστικά στοιχεία χρήσης εφαρμογών. Επιπλέον, χάρη στη στενότερη σύνδεση της τεχνητής νοημοσύνης με το κέντρο των ειδοποιήσεων, ο χρήστης θα μπορεί να δει ποιες εφαρμογές συχνά στέλνουν ειδοποιήσεις, πόσο συχνά το κάνουν και πόσο καιρό χρειάζεται για να τις χρησιμοποιήσει.
Ενημερώθηκε Μην ενοχλείτε

Με το iOS 12, οι χρήστες μπορούν πλέον να ενεργοποιήσουν το Do Not Disturb για μια συγκεκριμένη ώρα. Για παράδειγμα, μπορείτε να ορίσετε αυτήν τη λειτουργία για τη διάρκεια του ύπνου σας, σημειώνοντας την ώρα που σκοπεύετε να κοιμηθείτε και την ώρα της ανάβασης. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, το iPhone θα αποκρύψει όλες τις ειδοποιήσεις, μηνύματα και κλήσεις.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !