Κερδίστε μια δωρεάν άδεια και κατεβάστε το καταπληκτικό πρόγραμμα iMyFone

2
Τόσα χρόνια που ασχολούμαι με τα iPhone γράφοντας στο Blog έχω διαπιστώσει πως οι περισσότεροι από εσάς δυσκολεύεστε σε μεγάλο βαθμό να διαχειριστείτε τις λειτουργίες του iTunes ακόμη και στα πιο απλά όπως για παράδειγμα να προσθέσετε ένα ringtones η να δημιουργήσετε λίστες τραγουδιών, τις επαφές σας και πολλά άλλα.
Έτσι η λύση βρίσκετε συνήθως σε προγράμματα τρίτων όπου κάνουν θα ζωή μας πιο εύκολη.
Όμως τα περισσότερα από αυτά τα προγράμματα είναι και λίγο ακριβά για να τα αποκτήσουμε γιατί στις δοκιμαστικές εκδόσεις δεν περιλαμβάνουν όλες τους τις δυνατότητες.

Μια από αυτές τις εκπληκτικές λύσεις είναι το γνωστό ίσως σε κάποιους το iMyFone για Mac και Windows όπου μπορείτε να κάνετε τα πάντα στο iPhone σας χωρίς να χρειαζόσαστε να σπάσετε το κεφάλι σας για το πως.

Αυτό το καταπληκτικό πρόγραμμα σας δίνεται τώρα η δυνατότητα να αποκτήσετε εντελώς δωρεάν αποκτώντας μια άδεια από την επίσημη σελίδα του ακολουθώντας τα βήματα πιο κάτω....

Βήμα 1 Ανοίξτε το Safari ή οποιοδήποτε άλλο πρόγραμμα περιήγησης στο Web.

Βήμα 2 Επισκεφτείτε τη σελίδα του δώρου χρησιμοποιώντας αυτόν το σύνδεσμο .

Βήμα 3 Εισαγάγετε το όνομά σας, τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και τον κωδικό captcha. Αφού συμπληρώσετε τα στοιχεία σας, επιλέξτε το λειτουργικό σας σύστημα.



Εάν είστε χρήστης των Windows, επιλέξτε το εικονίδιο των Windows ή το εικονίδιο του Mac, αν έχετε το δικό σας φορητό ή επιτραπέζιο υπολογιστή MacOS.

Βήμα 4 Θα λάβετε τώρα το σύνδεσμο λήψης και το κλειδί άδειας χρήσης στα εισερχόμενά σας. Απλά ανοίξτε τα εισερχόμενά σας, ελέγξτε το τελευταίο email του iMyFone και κάντε λήψη του iMyFone D-Port.

Βήμα 5 Ενεργοποιήστε το βοηθητικό πρόγραμμα χρησιμοποιώντας το κλειδί άδειας χρήσης.

Θυμηθείτε, το giveaway λήγει στις 22 Σεπτεμβρίου του 2018, οπότε βιαστείτε και λάβετε τον κωδικό άδειας, ενώ έχετε ακόμα την ευκαιρία.


Δημοσίευση σχολίου

2Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !