Ios 12 Jailbreak εκμετάλλευση : Ανάγνωση και εγγραφή προνομίων που επιτεύχθηκαν στο ios 12 Beta 12!

0
Η κοινότητα jailbreak προσπαθεί να καταβάλλει το νέο ios 12 μέσω των beta κυκλοφοριών του. Αυτο θα είναι πολύ χρήσιμο για την ανάπτυξη ενός λειτουργικού jailbreak στο ios 12 όταν βγει το τελικό build. Ωστόσο, ένας προγραμματιστής έχει αναπτύξει ένα Jailbreak για το ios 12 beta στο iPhone X.

Οι προγραμματιστές αναζητούν νέα ευπάθειες ασφαλείας που θα επιτρέψουν το jailbreak στην τελική έκδοση του ios 12. Ακόμη και ο @nullriver, εξέχοντα προγραμματιστής jailbreak, δήλωσε ότι μπορεί να είναι δύσκολο να γίνει jailbreak στο ios 12. Ο developer έχει βρει πολλά συστατικά στο νέο build του ios 12 που μπορεί να κάνει jailbreaking.

Λίγες ημέρες πριν από το επίσημο ios 12, ορισμένοι ερευνητές με το όνομα Simone Ferrini, jndok και Filippo Roncari κατάφεραν τελικά να επιτύχουν το κατόρθωμα. Βρήκαν μια εκμετάλλευση ασφαλείας στο ios 12 Beta 12, η ​​οποία επέτρεψε την επίτευξη πρόσβασης R / W. Οι ερευνητές έβαλαν επίσης μια επίδειξη βίντεο της δουλειάς τους, παρέχοντας απόδειξη των ισχυρισμών τους. Αν και σε αυτό το στάδιο, το εκμεταλλευόμενο δεν κάνει για ένα πλήρες και τελικό jailbreak και πολλές εργασίες ακόμα εκκρεμούν. Υπάρχουν ακόμα πολλά δουλειές που πρέπει να γίνουν από τους προγραμματιστές για να γίνει πλήρες jailbreak. Όμως, η πιθανότητα αυτή θα αποτελέσει βασικό στοιχείο στο τελικό δημόσιο jailbreak.

Πολλές φορές συμβαίνει ότι ακόμα και αν κάποιος βρίσκει ευπάθεια ή εκμεταλλεύεται το ios, δεν το δημοσιοποιεί ποτέ. Αντίθετα με άλλους, ο ερευνητής αυτής της εκμετάλλευσης θα το κάνει δημόσια και ελπίζουμε ότι άλλοι προγραμματιστές θα συνεχίσουν το έργο για να αναπτύξουν ένα νέο jailbreak. Ο ρόλος αυτής της εκμεταλλεύσεως για να γίνει βασικό στοιχείο σε μια μελλοντική jailbreak είναι ακόμα υπό αμφισβήτηση. Πολλοί προγραμματιστές πιστεύουν ότι αυτή η εκμετάλλευση δεν θα εξελιχθεί σε τίποτα, ο γερμανός χάκερ "Siguza" είναι ένας από αυτούς. Αυτό είναι κατανοητό καθώς το επίσημο ios 12 δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα. Είναι πιθανό η Apple να μπορεί να διορθώσει την εκμετάλλευση στην έκδοση της τελικής έκδοσης. Οι εκδόσεις beta προορίζονται να εντοπίσουν και να διορθώσουν διάφορα σφάλματα και σφάλματα που μπορεί να κάνουν την επίσημη δημιουργία ευάλωτη.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !