Σύντομα, το App Store θα έχει μόνο συνδρομητικές εφαρμογές

0
Τη Δευτέρα, 10 Σεπτεμβρίου, η Apple συνέχισε να ενθαρρύνει τους προγραμματιστές να χρησιμοποιούν το μοντέλο εφαρμογής με συνδρομή, δημοσιεύοντας το βίντεο "Developer Insights" στην πύλη τους. Σε αυτό το βίντεο, η εταιρεία παρουσιάζει τα οφέλη από τις επαναλαμβανόμενες πληρωμές.
Επίσης υπάρχουν προγραμματιστές δημοφιλών εφαρμογών όπως το Dropbox, Bumble, Elevate and Calm, οι οποίοι μιλούν για το πώς οι συνδρομές τους βοήθησαν να "κάνουν μεγάλες εντυπώσεις για τους καταναλωτές". Αναφέρθηκαν συμβουλές για την προώθηση, την πρόβλεψη των εισοδημάτων και τις συστάσεις για τη βελτίωση της εφαρμογής.

"Το σημαντικό για έναν χρήστη είναι ότι δεν αγοράζει μόνο μια εφαρμογή μία φορά, αλλά στην πραγματικότητα παίρνει κάτι συνεχώς εξελισσόμενο", λέει ο Elevy Development Director, Jesse Herminario.

Η Apple ενθαρρύνει ολοένα και περισσότερο τους προγραμματιστές να δημιουργούν εφαρμογές με συνδρομή, αντί να προσφέρουν μια εφάπαξ πληρωμή.

Η εταιρεία πήγε τόσο μακριά ώστε να διεξάγει μυστικές συναντήσεις με κάποιους προγραμματιστές. Κατά τη διάρκεια μίας τέτοιας συνάντησης πέρυσι, η Apple προειδοποίησε τους προγραμματιστές ότι το πρότυπο τιμολόγησης του App Store αλλάζει και οι λογαριασμοί μιας εφάπαξ πληρωμής θα έχει μικρότερο μερίδιο αγοράς από τις εφαρμογές εγγραφής.

Οι περιοδικές πληρωμές διευκολύνουν την πρόσβαση στους πελάτες με δωρεάν δοκιμαστική έκδοση και δίνουν στους προγραμματιστές το κίνητρο να ενημερώνουν συνεχώς το πρόγραμμα, γεμίζοντας το με νέο περιεχόμενο. Οι αμειβόμενες συνδρομές παρέχουν σταθερό εισόδημα στους προγραμματιστές που υποστηρίζουν διακομιστές και άλλες διαδικασίες backend για την απρόσκοπτη λειτουργία των προϊόντων τους.

Όταν αρχικά η Apple κυκλοφόρησε το App Store, πολλές εφαρμογές χρεώθηκαν σε 4,99 δολάρια ή 9,99 δολάρια.Με την πάροδο του χρόνου, η τιμή αυτή μειώθηκε στα $ 0,99 ή $ 1,99.

Με βάση αυτό, μπορούμε να συμπεράνουμε ότι στο εγγύς μέλλον, όλες οι εφαρμογές στο App Store θα πωλούνται με συνδρομή.



Using Subscriptions - Developer Insights - Videos - Apple Developer

The developers behind Elevate, Dropbox, Calm, and Bumble share how they create great customer experiences by continuing to provide value...

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !