Οι κινέζοι παροχοι επιβεβαίωσαν την κυκλοφορία του iPhone με δύο κάρτες SIM

0
Μια ημέρα πριν από την παρουσίαση των νέων smartphones της Apple, νέες φήμες και διαρροές επιβεβαιώνονται. Για παράδειγμα, η υποστήριξη για δύο παρόχους επικοινωνιών στην Κίνα έχουν ήδη αρχίσει να διαφημίζονται στο iPhone του 2018, υποστηρίζοντας δύο κάρτες SIM ταυτόχρονα.

Αυτό μπορεί να σημαίνει δύο πράγματα. Είτε οι Κινέζοι απλά πιστεύουν ότι η Apple θα αποφασίσει να απελευθερώσει ένα τέτοιο gadget, ή ξέρουν λίγο περισσότερο από τους δημοσιογράφους και τους πολίτες.

Διευθυντικές θέσεις από δύο μεγάλα δίκτυα της China Mobile και της China Telecom ερωτηθήκαν απο τους υπαλλήλους της GSMArena για την αποκάλυψη αυτή αλλά δεν πήραν απάντηση. Και οι δύο εταιρείες δημοσίευσαν διαφημιστικές εικόνες σε κοινωνικά δίκτυα που σχετίζονται με την επερχόμενη παρουσίαση της Apple. Κάποιος έδειξε το iPhone αλληγορικά, απεικονίζοντας ένα πραγματικό μήλο με δύο κάρτες SIM.Η δεύτερη διαφήμιση επέλεξε την άλλη κατεύθυνση και ζωγράφισε ένα smartphone με δύο υποδοχές κάτω από τις κάρτες.

Φήμες για την εμφάνιση του iPhone με δύο SIM εμφανίστηκαν καιπριν από αρκετούς μήνες. Αυτό υπονοούσε και στις γραμμές του κώδικα του iOS 12, που ανακαλύφθηκαν από τους προγραμματιστές, καθώς και στοιχεία από γνωστούς αναλυτές όπως ο Ming-Chi Kuo και ειδικοί από το Bloomberg.

Κρίνοντας από τις διαθέσιμες πληροφορίες, ένα smartphone με δύο υποδοχές για κάρτες SIM από την Apple θα είναι αποκλειστικό για την Κίνα και δεν θα εμφανιστεί στις ΗΠΑ και σε πολλές άλλες αγορές.



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !