Οι πρώτες πληροφορίες για το νέο iOS 13 εμφανίστηκαν στα μέσα ενημέρωσης

0
Το iOS 12 έγινε διαθέσιμο για λήψη στις 17 Σεπτεμβρίου. Παρά το γεγονός ότι το νέο λογισμικό δεν είναι κοντά μας ούτε μια εβδομάδα, οι δημοσιογράφοι έχουν ήδη κατορθώσει να μάθουν ποιο είναι το επόμενο iOS το 13. Οι λεπτομέρειες του μελλοντικού λειτουργικού συστήματος μοιράστηκαν στη δημοσιότητα και οι ίδιοι οι εργαζόμενοι της Apple.

Σύμφωνα με ανώνυμες πηγές, ο σχεδιασμός του iOS 13 θα κάνει την ίδια επανάσταση με και με το iOS 7 το 2013. Δεν αλλάζει μόνο η εμφάνιση του λειτουργικού συστήματος, αλλά και η διαχείριση του iPhone και του iPad.

Ενώ όλες οι εξελίξεις σχετικά με το iOS 13 παραμένουν μυστικές, οι δημοσιογράφοι είναι σίγουροι, πως το κύριο στοίχημα θα γίνει στο σχεδιασμό του όπου αναμένονται τεράστιες αλλαγές γιατί εκεί στη Apple πιστεύουν ότι κούρασε πλέον ο παλιός σχεδιασμός. Αναμένεται ότι το νέο λογισμικό, όπως και στο iOS 7, θα συζητιέται και από τους χρήστες για πολύ καιρό.

Εκτός από το σχεδιασμό, η βασική καινοτομία του iOS 13 θα είναι μια λίστα υποστηριζόμενων συσκευών. Όπως αναφέρθηκε από τους υπαλλήλους της Apple που ήθελαν να παραμείνουν ανώνυμοι, το νέο λειτουργικό σύστημα θα εγκατασταθεί μόνο στο iPhone X και στα νεότερα μοντέλα. Τα μοντέλα iPhone 8 και παλιότερα θα παραμείνουν στο iOS 12. Αυτό οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στο γεγονός ότι στο iOS 13 η Apple θα επικεντρωθεί σε μια νέα γενιά iPhone.




Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !