Το iPhone XS και το iPhone XS Max ελέγχθηκαν για αντοχή κατά την πτώση

0
Κατά την παρουσίαση των καινοτομιών τους, οι εκπρόσωποι της Apple τόνισαν ότι η οθόνη και το πίσω γυάλινο καπάκι του νέου iPhone XS και του iPhone XS Max καλύπτονται από "το πιο ανθεκτικό γυαλί για smartphones στον κόσμο". Οι άνθρωποι από την TechSmartt αποφάσισαν να το ελέγξουν και μας παρουσιάζουν το αποτέλεσμα στο κανάλι τους.

Πρώτα, οι δοκιμαστές είχαν την δοκιμή πτώσης από τις τσέπες τους, κατά τη διάρκεια των οποίων το iPhone X, το iPhone XS και το iPhone XS Max έπεσαν από το ύψος της τσέπης. Και τα τρία τηλέφωνα επέζησαν αυτής της δοκιμής. Στην δοκιμή όμως της πτώσης από το κεφάλι δεν επιβίωσε στο iPhone X, έχοντας μια δυσάρεστη ρωγμή στην οθόνη.

Όταν πέφτει από ύψος 3 μέτρων, το iPhone X απέκτησε μια ρωγμή στο πίσω κάλυμμα, ενώ το iPhone XS παρέμεινε άθικτο και το iPhone XS Max είχε μια σπασμένη οθόνη.
Δείτε το βίντεο που ακολουθεί και όπως καταλαβαίνετε τέτοιες ακριβές συσκευές δεν τις έχεις μαζί σου χωρίς κάποια θήκη η έστω μια ασφάλεια συσκευής.





Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !