Πώς θα ξεκλειδώστε οποιοδήποτε κλειδωμένο iPhone Ios 11.4.1 & Ios 12,αλλάζοντας το R-SIM & ICCID

0
Μεγάλη είδηση ​​για τους λάτρεις του ios. Τώρα οποιοδήποτε iPhone που είναι κλειδωμένο και λειτουργεί σε ios 11.4.1 και ios 12 μπορεί να ξεκλειδωθεί από το χρησιμοποιώντας ένα R-SIM και να τροποποιήσει το ICCID. Μετά την αποδέσμευση του iPhone θα συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς να χρειαστεί η R-SIM σε οποιαδήποτε κάρτα SIM του δικτύου. Αυτό είναι απολύτως φανταστικό, καθώς με αυτό το τέχνασμα οποιοδήποτε εργοστασιακό κλειδωμένο iPhone μπορεί να ξεκλειδωθεί χωρίς να ζητήσει από την Apple ή τον κλειδωμένο μεταφορέα.

Υπάρχει επίσης η ενεργοποίηση του Bypass iCloud Lock ios, αλλά αυτός ο τρόπος είναι πιο πρόσφατος για να ξεκλειδώσετε τα κλειδωμένα iPhones (iPhone X, iPhone 8, iPhone 7, iPhone 6, iPhone 6S, iPhone SE, iPhone 8 Plus, iPhone 7S / 7 Plus , iPhone 5, iPhone 5E, iPhone XS, iPhone XS Max, iPhone Xr και πολλά άλλα iPhones που εκτελούνται με έκδοση ios 11.4.1 και ενημερωμένο ios 12) με το πιο εύκολο τέχνασμα που είναι με το R-Sim.

R- Sim Αγορα 

Θα απαιτήσετε αναμφισβήτητα R-SIM για να φτάσετε στη διαδικασία. Στη συνέχεια, τοποθετήστε μια μη υποστηριζόμενη κάρτα SIM, μαζί με την R-SIM, στο κλειδωμένο iPhone σας. Εκκινήστε την κλήση του iPhone σας, δηλ. την εφαρμογή τηλεφώνου και πληκτρολογήστε * 5005 * 7672 * 99 #. Στη συνέχεια, αγγίξτε το στοιχείο επεξεργασίας ICCID και πληκτρολογήστε 8901-4104-2778-0604-3133. Επανεκκινήστε το iPhone σας και ακολουθήστε τις ρυθμίσεις. Μόλις εμφανιστεί η αρχική οθόνη του iPhone, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να αφαιρέσετε την κάρτα R-SIM και να αφήσετε τη μη υποστηριζόμενη κάρτα SIM μέσα. Αυτό είναι! Τώρα η μη υποστηριζόμενη κάρτα SIM θα λειτουργήσει τέλεια όπως τροποποιώντας το ICCID και το κλειδωμένο iPhone, λόγω της ευπάθειας του ios, θα ξεκλειδωθεί.

Έτσι, αυτά ήταν τα απλά βήματα μέσω των οποίων μπορείτε να ξεκλειδώσετε οποιοδήποτε εργοστασιακά κλειδωμένο iPhone χρησιμοποιώντας το R-SIM και να τροποποιήσετε το ICCID. Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τις ενημερώσεις over-the-air ή OTA, καθώς μπορείτε να προχωρήσετε με αυτές χωρίς να επηρεαστεί η κατάσταση ξεκλειδώματος.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !