Live Chat : Πώς να επικοινωνήσετε με την ομάδα υποστήριξης της Apple!

0
Η υποστήριξη συνομιλίας της Apple μπορεί να σας βοηθήσει με οποιαδήποτε από τις συσκευές ios, ανεξάρτητα από το τι έχετε και με τις οποίες αντιμετωπίζετε προβλήματα. Μπορείτε εύκολα να λάβετε λύσεις για όλες τις συσκευές iOS που περιλαμβάνουν Mac, iPad, iPhone, Apple Watch και Apple TV. Μπορείτε ακόμη και να λάβετε βοήθεια με οποιαδήποτε από τις εφαρμογές και τις λειτουργίες της Apple.

Κάθε υπάλληλος της Apple που μιλάει στη συζήτηση μαζί σας θα έχει κάποια τεχνική εμπειρία με κάθε συσκευή της Apple και θα πρέπει να γνωρίζει πώς να λύσει το πρόβλημα με το οποίο αντιμετωπίζατε.
Για να επικοινωνήσετε με την Apple, χρειάζεστε έναν υπολογιστή ή φορητό υπολογιστή για να έχετε καλύτερη εμπειρία με την υποστήριξη live chat της Apple, επειδή θα δείτε τη συνομιλία πιο καθαρά σε αυτήν, λόγω μεγαλύτερης οθόνης και θα μπορείτε κάνετε άλλα πράγματα ενώ τους περιμένετε να απαντήσουν σε εσάς.

1)  Πρώτα απ 'όλα, πρέπει να πάτε στην ιστοσελίδα της Apple.

2) Κάντε κλικ στην Υποστήριξη που είναι διαθέσιμη στην επάνω δεξιά γωνία.

3) Στην επάνω δεξιά γωνία, κάντε κλικ στην επιλογή "Επικοινωνήστε με την Υποστήριξη".

4) Στη συνέχεια, στο "Μίλησέ μας", κάντε κλικ στο μπλε κουμπί get help.

5) Κάντε κλικ στην επιλογή της συσκευής ios με την οποία αντιμετωπίζετε προβλήματα. Έτσι, αν οι εφαρμογές σας συντρίβουν και θέλετε να μάθετε γιατί είναι αυτό, ή το iPhone σας δεν ανταποκρίνεται από καιρό σε καιρό όταν κάνετε κλικ στο κουμπί του Home, πρέπει να κάνετε κλικ στο iPhone.

Εάν αντιμετωπίζετε κάποιο από τα προβλήματα με άλλες λειτουργίες και εξαρτήματα της Apple όπως πληκτρολόγιο Mac, μπορείτε να κάνετε κλικ στο κουμπί Περισσότερα στο κάτω δεξί μέρος και αυτό θα σας δείξει μια λίστα με μερικά από τα άλλα πράγματα που μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Apple.

Αφού κάνετε κλικ σε μια συσκευή ή μια λειτουργία, θα εμφανιστεί μια επιλογή στην οποία πρέπει να κάνετε κλικ στο πρόβλημα που έχετε. Αφού γίνει αυτό, τότε θα δείτε μια λίστα με θέματα που ενδέχεται να αντιμετωπίζετε με τη συσκευή σας. Μπορείτε να κάνετε κλικ σε μία από αυτές τις επιλογές και θα σας ζητηθούν κάποιες από τις λίγες ερωτήσεις και θα σας δοθεί μια πρόταση που θα σας πει τι να κάνετε στη συνέχεια ένα σύνδεσμο σε ένα άρθρο. Αν θέλετε να επικοινωνήσετε με τη ζωντανή συνομιλία της Apple, απλά απλά κάντε κλικ στο κουμπί "Το θέμα δεν εμφανίζεται" και στη συνέχεια θα ερωτηθείτε τι συμβαίνει με τη συσκευή σας ή τι συμβαίνει. Εάν δείτε συναφείς αναζητήσεις που θα εμφανιστούν, απλά μην κάνετε κλικ σε αυτές. Στη συνέχεια, θα δείτε μια λίστα επιλογών και ζωντανή συνομιλία που θα είναι μία από αυτές. Στη συνέχεια, μπορείτε να καλέσετε την ομάδα υποστήριξης της Apple από εδώ, εάν δεν βλέπετε την επιλογή ζωντανής συνομιλίας. Μόλις κάνετε κλικ στην επιλογή ζωντανής συνομιλίας, από εκεί πρέπει να συνδεθείτε με το αναγνωριστικό της Apple και τον κωδικό πρόσβασής σας. Αφού συνδεθείτε με επιτυχία, θα πρέπει να εισαγάγετε τον αριθμό IMEI της συσκευής iOS, στην οποία αντιμετωπίζετε κάποιο πρόβλημα. Μόλις το κάνετε αυτό, θα πρέπει να περιμένετε μέχρι 2 λεπτά για να συνδεθείτε με την ομάδα υποστήριξης της Apple. Ο εκπρόσωπος ομάδας υποστήριξης ζωντανής υποστήριξης από την άλλη πλευρά θα σας ρωτήσει τι συμβαίνει με τη συσκευή σας και θα σας δώσει στη συνέχεια μια λύση για να διορθώσετε το πρόβλημα.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !