Ξεκίνησαν οι ατέλειωτες ουρές για τα νέα iPhone που είναι διαθέσιμα από αύριο

0
Το iPhone XS και το iPhone XS Max θα κυκλοφορήσουν στις 21 Σεπτεμβρίου δηλαδή αύριο.Αυτός είναι ο λόγος που σχηματίστηκαν ατέλειωτες ουρές εγώ από τα καταστήματα της Apple ενώ απομένουν λίγες ώρες από το άνοιγμα τους.

Το News Channel NewsAsia στο Twitter blog δημοσίευσε πρόσφατα ένα βίντεο που δείχνει τους οπαδούς της Apple από τη Σιγκαπούρη περιμένοντας να ξεκινήσουν τις πωλήσεις στο κατάστημα της εταιρίας. Περισσότεροι από 250 άνθρωποι συγκεντρώθηκαν στην ουρά. Και μεταξύ αυτών υπάρχουν άνθρωποι που πέταξαν από γειτονικές χώρες για να αποκτήσουν μια πολύτιμη συσκευή. Για ορισμένους, αυτό είναι ένα ετήσιο, και μόνιμο τελετουργικό, το οποίο τηρούν αυστηρά εδώ και χρόνια.

"Είμαι σταθερός στη γραμμή για το νέο iPhone κάθε χρόνο, αλλά αυτή είναι η πρώτη φορά που είμαι πρώτος. Είμαι χαρούμενος ", δήλωσε ο Le Tong, 20 ετών, ο οποίος έφτασε από το Βιετνάμ.

Το προσωπικό του Apple Store γνωρίζει γι 'αυτούς τους οπαδούς. Ως εκ τούτου, προετοιμάστηκε εκ των προτέρων για την ημέρα της έναρξης των πωλήσεων. Στην ουρά για το iPhone υπάρχουν ορισμένοι κανόνες. Κάθε αγοραστής μπορεί να λάβει στα χέρια του όχι περισσότερα από δύο smartphones. Όλοι περιμένουν τα ειδικά βραχιόλια. Με αυτά, μπορείτε να πάτε στην τουαλέτα ή να φάτε, χωρίς να χάσετε την σειρά σας στην ουρά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το περασμένο έτος οι άνθρωποι που άρχισαν να συγκεντρώνονται ήταν δύο ημέρες πριν από την έναρξη των πωλήσεων. Αυτό συνέβη στο Σίδνεϊ. Αλλά ακόμα πιο ενδιαφέρουσα ήταν η κατάσταση με το iPhone 7 όταν ήταν μια εβδομάδα πριν από την επίσημη κυκλοφορία. Ακόμη και στη Ρωσία έχει σχηματιστεί τεράστια γραμμή αρκετών εκατοντάδων ανθρώπων.





Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !