Παρουσιάστηκε το Jailbreak του ios 12 λίγες ώρες μετά την κυκλοφορία του

0
Η φημισμένη ομάδα ασφαλείας Pandora Lab έδειξε πρόσφατα ένα νέο jailbreak στο iOS 12.
Μέσα σε 24 ώρες από την απελευθέρωσή του από την Apple, οι εμπειρογνώμονες ασφαλείας της Ali Security Pandora Labs ήταν σε θέση να κάνουν jailbreak στο iOS 12. Αυτό το jailbreak είναι πλήρως ανοιχτό (untethered) που σημαίνει ότι η συσκευή σας παραμένει σε λειτουργία jailbreak και μετά από μια επανεκκίνηση .

Οι ερευνητές χρησιμοποιούν νέες ευπάθειες ασφαλείας για να σπάσουν την υπογραφή του συστήματος και να παρακάμψουν την κωδικοποίηση για να προσαρτήσουν το σύστημα αρχείων και ριζών ως ανάγνωση / εγγραφή.

Η ομάδα βετεράνων ερευνητών ασφάλειας δημοσίευσε το ακόλουθο βίντεο στο λογαριασμό τους στο YouTube.
Στο demo video, ένα μέλος της ομάδας της Pandora Lab ξεκλειδώνει αυτό που πιθανώς μοιάζει με ένα iPhone X, σε μια συσκευή A11.

Στη συνέχεια, ο χάκερ πηγαίνει στις Ρυθμίσεις για να εμφανίσει την έκδοση υλικολογισμικού της συσκευής και αμέσως ανοίγει την εφαρμογή jailbreak που ονομάζεται "Pandora" και στη συνέχεια ολοκληρώνει πραγματοποιεί μερικά τελικά βήματα για να ολοκληρωθεί.
Όπως ακριβώς και οι προηγούμενες εκδοσεις jailbreak της Pandora Labs,και αυτό το jailbreak δεν θα δει ποτέ το φως της ημέρας. Πρόκειται για ένα ιδιωτικό εργαλείο jailbreak και η ομάδα θα το χρησιμοποιήσει πιθανότατα για να διεκδικήσει μια πριγκιπική γενναιοδωρία από την Apple.
Ωστόσο δίνει την ελπίδα σε μικρότερους προγραμματιστές όπως τον Coolstar και τον Umang Raghubanshi που έχουν κάποιες ζωντανές τρωτές επισημάνσεις για το iOS 12.Αλλά και ο Luca Todesco μας υπόσχεται κάτι σύντομα.







Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !