Πώς να δοκιμάσετε το νέο Watch 4 της Apple

0
Το Apple Watch Series 4 θα εμφανιστεί στα ράφια μέσα σε λίγες εβδομάδες, αλλά τώρα μπορείτε να δείτε πώς θα είναι το ρολόι στον καρπό σας. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να επισκεφθείτε το εικονικό κατάστημα της εταιρείας AppleStore στο iPhone στην αντίστοιχη εφαρμογή.

Έτσι, για να δοκιμάσετε το νέο μέγεθος του ρολογιού, ακολουθείστε τα βήματα:

1)Κατεβάστε την εφαρμογή Apple Store.
2)Εκκινήστε τη ληφθείσα εφαρμογή και μεταβείτε στην καρτέλα "Αγορά".
3)Βρείτε τη λίστα Apple Watch Series 4.
4)Επιλέξτε ένα συγκεκριμένο μοντέλο που πρέπει να δοκιμάσετε.
5)Κάντε κλικ στο κουμπί "Συγκρίνετε τις διαστάσεις "

Στο παράθυρο θα εμφανιστεί αμέσως το σώμα του ρολογιού σε πλήρες μέγεθος. Χρησιμοποιώντας την εικόνα, μπορείτε να συγκρίνετε το μέγεθος του νέου μοντέλου με το παλιό μοντέλο και να υπολογίσετε κατά προσέγγιση τον τρόπο εμφάνισης της Apple Watch Series 4. Δυστυχώς, η Apple δεν προσφέρει ένα εικονικό μοντέλο ARKit, οπότε μπορείτε να δείτε μόνο τη συσκευή στην οθόνη του iPhone.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι για σύγκριση μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Apple Watch Series 3, καθώς το μέγεθος της περίπτωσης του νέου μοντέλου είναι σχεδόν το ίδιο με το παλιό. Η οθόνη ρολογιού έχει αυξηθεί λόγω της αφαίρεσης των σκοτεινών πλαισίων γύρω από την οθόνη και όχι με την αύξηση των διαστάσεων της ίδιας της συσκευής.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !