Νεα ευπάθεια μπορεί και επανεκκινεί το iPhone σας από ένα σύνδεσμο

0
Το ios 12 έφτασε και οι προγραμματιστές ψάχνουν να βρουν τρωτά σημεία όπου θα μπορέσουν να εκμεταλλευτούν ακόμη και για jailbreak.
Έτσι σε αυτή τη προσπάθεια βρέθηκε ένας νέος τρόπος όπου επανεκκινεί την συσκευή αφού καταρρέει ολόκληρο το λειτουργικό.
Ο τρόπος αυτός επηρεάζει όλα τα λειτουργικά από το iOS 7 ή νεότερο, συμπεριλαμβανομένου και του iOS 12.
Για να γίνει αυτό, δημιούργησαν ένα κώδικα HTML, ο οποίος εκθέτει το σύστημα σε υπερβολικό φορτίο. Το iOS δεν να το αντιμετωπίσει και πηγαίνει σε μια επανεκκίνηση.

Ο δημιουργός του κώδικα το μοιράστηκε με ολοθς στο GitHub και δημοσίευσε ένα σύνδεσμο για περίεργους ανθρώπους που θέλουν να δοκιμάσουν την ευπάθεια στον εαυτό τους απλά πατώντας από το iphone τους στο σύνδεσμο εδώ.

Μερικοί χρήστες έχουν παρατηρήσει ότι το πρόβλημα δεν αφορά μόνο το Safari και το iOS. Άλλα αλλά ακόμη και διάφορα αλλά προγράμματα περιήγησης μπορούν επίσης να καταρρεύσουν.
Η συσκευή φυσικά δεν κινδυνεύει από κάτι αλλά δεν μπορεί η Apple να μην το διορθώσει και να έχομε μια ενημέρωση σύντομα.






Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !