Ανθεκτικό στο νερό το iPhone XS και το iPhone XS Max, μπορώ να φωτογραφίζω κάτω από το νερό?

0
Ένα από τα νέα χαρακτηριστικά των νέων smartphone της Apple του iPhone XS και του iPhone XS Max είναι η βελτιωμένη αντοχή στο νερό και τη σκόνη, ενώ και οι δύο συσκευές προσφέρουν τώρα βαθμό προστασίας IP68, που ισοδυναμεί με την προστασία των smartphone της Samsung το Galaxy S9.
Ο κωδικός IP68 σημαίνει ότι το iPhone XS και XS Max μπορεί να αντέξει τη βύθιση σε βάθος έως και δύο μέτρων για 30 λεπτά.

Το πρώτο ψηφίο του αναγνωριστικού ασφαλείας "6" δηλώνει το επίπεδο αντοχής στη σκόνη και σημαίνει ότι "η σκόνη δεν μπορεί να εισέλθει στη συσκευή. Πλήρης προστασία από την επαφή . " Το IP6 είναι η υψηλότερη αντοχή στη σκόνη, έτσι ώστε το iPhone XS και το iPhone XS Max να προστατεύονται από τη σκόνη και τη βρωμιά. Η νέα βαθμολογία IP68 αντιστοιχεί στην βαθμολογία IP67 του προηγούμενου iPhone από την άποψη της προστασίας από τη σκόνη.

Το δεύτερο ψηφίο "8" δηλώνει το επίπεδο αντίστασης στο νερό και σημαίνει ότι "είναι εφικτή η βύθιση της συσκευής σε βάθος μεγαλύτερο από 1 m για περισσότερα από 30 λεπτά, πράγμα που επιτρέπει στο iPhone να λειτουργεί σε βυθισμένη λειτουργία" .

Το iPhone XR, όπως το iPhone X, είναι ανθεκτικό στο νερό και τη σκόνη, αλλά συμμορφώνεται με το πρότυπο IP67, όχι με το IP68.

Ο βαθμός προστασίας σύμφωνα με το πρότυπο IP67 σημαίνει ότι το iPhone XR "μπορεί να αντέξει τη βύθιση στο νερό σε βάθος ενός μέτρου για 30 λεπτά. Δεν αναμένεται σταθερή λειτουργία της συσκευής σε κατάσταση βυθίσεως.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η Apple σε αντιθεση με την Samsung δεν καλύπτει οποιαδήποτε υλική ζημία (δεν ισχύει εγγύηση) , που σχετίζεται με την είσοδο υγρού στη συσκευή για οποιοδήποτε λόγο.
Η Apple προειδοποιεί επίσης ότι οι σφραγίδες που χρησιμοποιούνται για την επίτευξη στεγανότητας που αντιστοιχούν στους δείκτες IP67 και IP68 ενδέχεται να επιδεινωθούν με την πάροδο του χρόνου. Αυτός είναι ένας ακόμη λόγος για τον οποίο είναι καλύτερο να μην βυθίζετε σκόπιμα το iPhone στο νερό. Ωστόσο, γενικά, το iPhone XS και το iPhone XS Max μπορούν να χρησιμοποιηθούν, για παράδειγμα, για βραχυπρόθεσμες λήψεις σε βάθος μέχρι δύο μέτρων.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !