Η Apple θα ανακοινώσει τα τριμηνιαία κέρδη την 1η Νοεμβρίου

0
Η Apple ανακοίνωσε στην ιστοσελίδα της ότι η έκθεση του Νοεμβρίου θα κυκλοφορήσει με τα στοιχεία για τις πωλήσεις και τα έσοδα για το τέταρτο τρίμηνο του 2018. Θα περιλαμβάνει τους δείκτες για τα iPhone XS, iPhone XS Max και Apple Watch Series 4.

Μετά την κυκλοφορία της έκθεσης ο CEO της Apple Tim Cook και Luca Maestri ο CFO της εταιρείας είναι πιθανό να έχου κάτι να ανακοινώσουν για τους επενδυτές. Οι αναλυτές της εταιρείας δίνουν μεγάλες ελπίδες στο Apple Watch Series 4, καθώς τα νέα ρολόγια χτυπούν κόκκινο στις πωλήσεις και η ζήτηση για αυτά δεν μειώνεται μέχρι σήμερα. Ακόμη και τώρα, ο χρόνος παράδοσης των έξυπνων ρολογιών κατά την παραγγελία στο apple.com είναι 3-4 εβδομάδες.

Το ποσό των κερδών που εισπράχθηκαν για το τέταρτο τρίμηνο αναμένεται να κυμανθεί μεταξύ 60 και 62 δισεκατομμυρίων δολαρίων. Πρόκειται για πολύ σημαντικά έσοδα, καθώς αντιπροσωπεύουν την αύξηση των εσόδων της εταιρείας. Για την ίδια περίοδο το 2017, τα έσοδα ανήλθαν σε 52,6 δισ. Δολάρια.

Εάν οι προβλέψεις των αναλυτών είναι δικαιολογημένες, τότε η αξία των μετοχών θα αυξηθεί ακόμη περισσότερο.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !