Στην beta έκδοση του iOS 12.1, υπάρχουν 70 νέα emoji .....δείτε τα

0
Η Apple ανακοίνωσε 70 νέα Emoji, τα οποία θα εμφανιστούν στο iPhone, το iPad, το Watch και Mac στο εγγύς μέλλον. Τα νέα στοιχεία μπορούν να εξερευνηθούν με τη λήψη της δημόσιας beta έκδοσης του iOS 12.1.

Σημειώνεται ότι τα νέα Emoji θα εμφανιστούν σε όλες τις συσκευές Apple στο εγγύς μέλλον ως μία από τις καινοτομίες των επόμενων ενημερώσεων λογισμικού. Συγκεκριμένα, θα συμπεριληφθούν στις ενημερώσεις macOS και watchOS.

Η εταιρεία έχει προσθέσει νέους ανθρώπινους χαρακτήρες όπως τώρα θα εμφανιστούν κόκκινοι, γκρι, φαλακροί και σγουροί ήρωες. Ο κατάλογος των αθλητικών emodzhi θα αυξηθεί. Η Apple θα προσθέσει ένα μπέιζμπολ, ένα skateboard και ένα frisbee. Το τμήμα τροφίμων, στο οποίο εμφανίστηκαν τα φύλλα μαρουλιού, το αλάτι, τα κέικ και ακόμη και οι bagels, δεν έμεινε χωρίς προσοχή.

Το πιο ενδιαφέρον ήταν ο κατάλογος των νέων ζώων, που προστέθηκαν στον κατάλογο των Emoji. Έτσι, οι χρήστες της Apple μπορούν τώρα να στείλουν ρακούν, κύκνους, καγκουρό και λάμα, καθώς και ένα κουνούπι στους συνομιλητές τους.



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !