Η Apple έδωσε 1 εκατομμύριο δολάρια για να βοηθήσει τα θύματα στην Ινδονησία

0
Περισσότεροι από χίλιοι άνθρωποι έγιναν θύματα του σεισμού και του τσουνάμι στην Ινδονησία. Η Apple δωρίζει ένα εκατομμύριο δολάρια για να βοηθήσει τα θύματα στην περιοχή. Σχετικά με αυτό έγραψε ο επικεφαλής της Apple Tim Cook στο twitter .


Μια φυσική καταστροφή έπληξε το ινδονησιακό νησί Sulawesi στις 28 Σεπτεμβρίου. Μέσα σε λίγες μέρες, ο αριθμός των θυμάτων σεισμού, των οποίων το μέγεθος ήταν 7,4 μονάδες, έφτασε ήδη στα 1.200 άτομα. Ο αριθμός των νεκρών συνεχίζει να αυξάνεται.

Ο διευθύνων σύμβουλος της Apple, Tim Cook, αποφάσισε να δωρίσει ένα εκατομμύριο δολάρια για να βοηθήσει τα θύματα φυσικών καταστροφών. Είπε αυτό στο δικό του Twitter, σημειώνοντας ότι τα χρήματα θα πάνε για το σκοπό αυτό συμπεριλαμβανομένης της αποκατάστασης του νησιού μετά τον σεισμό και το τσουνάμι.

Θυμηθείτε ότι αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η εταιρία δωρίζει χρήματα για να βοηθήσει τα θύματα φυσικών καταστροφών. Έτσι, εγινε κΙ στις 4 Σεπτεμβρίου του 2018, ο Tim Cook έχει ήδη αναφέρει στο Twitter ότι η Apple θα δωρίσει εκατομμύρια δολάρια στον Ερυθρό Σταυρό για να εξαλείψει τις επιπτώσεις του Τυφώνα της Φλωρεντίας, η οποία έπληξε την ανατολική ακτή των ΗΠΑ.





Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !