Η Apple θα αντικαταστήσει δωρεάν την οθόνη ενός iMac 5K 2014 η 2015 ή θα προσφέρει έκπτωση σε νέο υπολογιστή

0
Η Apple ενημέρωσε τα εξουσιοδοτημένα κέντρα εξυπηρέτησης και το Genius Bar για την έλλειψη οθονών 27 ιντσών για το iMac 5K, αναφέρει τα MacRumors.
Μέχρι τον Δεκέμβριο του 2018, η εταιρεία δεν θα μπορέσει να αντικαταστήσει την οθόνη, αλλά οι πελάτες που επηρεάζονται μπορούν να βασίζονται σε μπόνους.

Αν ο ιδιοκτήτης του iMac 5K 2014 ή 2015 καλέσει το κέντρο εξυπηρέτησης για την επισκευή της οθόνης λόγω τυχαίας ζημιάς, η Apple θα τον ζητήσει να περιμένει μέχρι τον Δεκέμβριο. Αντ 'αυτού, τα κέντρα εξυπηρέτησης θα αλλάξουν την οθόνη δωρεάν.

Εάν αυτή η επιλογή δεν ικανοποιεί τον πελάτη, η Apple θα προσφέρει έκπτωση 600 δολαρίων στο αντίστοιχο μοντέλο iMac 27 ιντσών του 2017 με οθόνη 5K. Αντ 'αυτού, ο ιδιοκτήτης του χαλασμένου υπολογιστή θα πρέπει να δώσει στην Apple τον παλιό υπολογιστή του.

Το MacRumors σημειώνει ότι για να λάβετε ένα από τα μπόνους, το παλιό iMac δεν πρέπει να είναι εγγεγραμμένο σε καποια εγγύηση. Εάν το iMac καλύπτεται από την AppleCare + ή την τυπική εγγύηση ενός έτους της Apple, τα κέντρα εξυπηρέτησης πρέπει να ακολουθούν μια τυποποιημένη διαδικασία επισκευής.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !