Σύμφωνα με την αξιολόγηση του DxOMark, η κάμερα στο iPhone XS Max είναι χειρότερη από την Huawei P20 Pro

0
Το iPhone XS και το iPhone XS Max έχουν πανομοιότυπες κάμερες, οπότε η σύγκριση του  DxOMark ισχύει εξίσου για τα νεα iPhone.
Οι ειδικοί της DxOMark πιστεύουν ότι το iPhone XS Max συλλαμβάνει τέλεια τις φωτογραφίες και το βίντεο σε έντονο φως με "πολύ μεγάλη δυναμική εμβέλεια και καλές λεπτομέρειες". Η ανασκόπηση ανέφερε τη λειτουργία Smart HDR, η οποία παράγει εικόνες με "πολύ καλή έκθεση και ευρεία δυναμική εμβέλεια σε όλες τις συνθήκες".

 Στην DxOMark δεν άρεσε το γεγονός ότι η ποιότητα των φωτογραφιών και των βίντεο χειροτερεύει σε χαμηλό φωτισμό.
Οι θόρυβοι γίνονται λίγο πιο ενοχλητικοί από τα υπόλοιπα τηλέφωνα υψηλού επιπέδου και ο τρόπος κλιμάκωσης υστερεί πίσω από τους ανταγωνιστές (ιδιαίτερα απο το Huawei P20 Pro).
Ωστόσο, παρά το γεγονός αυτό, η κάμερα του iPhone XS Max βαθμολογήθηκε ως "γενικά πολύ αξιόπιστη". Επιπλέον, οι ειδικοί της DxOMark πιστεύουν ότι το iPhone XS Max θα είναι μια καλή επιλογή για οποιονδήποτε "κινητό" φωτογράφο.

Για την αξιολόγηση και ανάλυση φωτογραφικών μηχανών, η DxOMark δηλώνει ότι οι υπάλληλοί της μελετούν πάνω από 1500 εικόνες δοκιμών και περισσότερες από δύο ώρες βίντεο, τόσο σε ελεγχόμενες εργαστηριακές συνθήκες όσο και σε φυσικές σκηνές στο δρόμο. Η δοκιμή χρησιμοποιεί τις τυπικές ρυθμίσεις της κάμερας.

 


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !