Ο σχεδιασμός του Playstation 5 θα ξεφεύγει από τα συνηθισμένα πρότυπα

0
Η διαδικτυακή πύλη του akket.com μας έδειξε το τελικό πρωτότυπο της επόμενης γενιάς μιας από τις πιο δημοφιλείς κονσόλες παιχνιδιών το Sony Playstation 5. Η κονσόλα θα χάσει τη συνήθη μορφή του παραλληλεπιπέδου, που έχει διατηρηθεί εδώ και δεκαετίες.


Πιθανώς, η Sony ακολουθεί την εξέλιξη της αγοράς των συσκευών και παρατηρεί την αυξανόμενη δημοτικότητα των gadgets με έναν κάθετο παράγοντα. Μεταξύ αυτών είναι το HomePod, το Google Home, η Yandex.Station, η Amazon Echo και φυσικά το Mac Pro. Τέτοιες συσκευές καταλαμβάνουν λιγότερο χώρο στα ράφια και φαίνονται πιο αισθητικές από τους προγόνους με τη μορφή της πρώτης γενιάς του Playstation και του Xbox.



Το PS5 έχει το σχήμα ενός κάθετου πενταγωνικού πρίσματος. Ο μπροστινός πίνακας διαθέτει δύο υποδοχές USB-C και μια οπή για blu-ray. Στο πίσω μέρος βρίσκονται οι θύρες USB-A, HDMI, Ethernet και η είσοδος για την τροφοδοσία της κονσόλας. Επιπλέον, η πλατφόρμα με συνδέσμους στην πίσω πλευρά της θήκης είναι σε εσοχή βαθιά, πιθανώς έτσι ώστε η κονσόλα να μπορεί να τοποθετηθεί άνετα στον τοίχο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτές δεν είναι ακόμα επίσημες εικόνες, αλλά το κύριο πρωτότυπο. Ωστόσο, κρίνοντας από τις τελευταίες τάσεις στην αγορά, αυτή η έκδοση της υπόθεσης είναι αρκετά πραγματική. Η παρουσίαση του Playstation 5 αναμένεται στο 2019 και η έναρξη των πωλήσεων προς το τέλος του 2019.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !