Η Apple έστειλε προσκλήσεις για την παρουσίαση στις 30 Οκτωβρίου

0
Η Apple απέστειλε προσκλήσεις στα μέσα μαζικής ενημέρωσης για τη δεύτερη μεγάλη παρουσίαση του 2018, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 30 Οκτωβρίου στη Νέα Υόρκη, στην Ακαδημία Μουσικής του Brooklyn από τον Howard Gilman.

Στην εκδήλωση του Οκτωβρίου θα παρουσιαστούν προϊόντα που δεν ανακοινώνονται μαζί με το iPhone XS στις 12 Σεπτεμβρίου. Η Apple απέστειλε διάφορες προσκλήσεις με την ίδια υπογραφή.

Στην παρουσίαση θα εμφανιστεί το νέο iPad Pro, το οποίο δεν θα έχει πλέον το κουμπί Home, αλλά θα είναι εξοπλισμένο με το σύστημα κάμερας TrueDepth για τη λειτουργία Face ID. Σύμφωνα με τις φήμες, στα δισκία του 2018, η Apple θα εγκαταλείψει τον σύνδεσμο Lightning υπέρ του USB-C.

Εκτός από το iPad Pro, μπορεί να παρουσιαστεί ένα ενημερωμένο MacBook, συμπεριλαμβανομένης μιας έκδοσης χαμηλού κόστους με οθόνη Retina που θα αντικαταστήσει το MacBook Air. Η Apple μπορεί επίσης να απελευθερώσει τους ενημερωμένους υπολογιστές Mac mini και Mac Pro.

Η παρουσίαση θα μεταδοθεί και ηλεκτρονικά καιΘα ξεκινήσει στις 17:00 ώρα Ελλάδος.



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !